WELLCOME TO THE MOST COZY WEEK OF THE YEAR <3


WELLCOME TO THE MOST COZY WEEK OF THE YEAR <3
Hur mysigt är det inte? Jag blir helt pirrig! Men kanske inte på samma sätt som när man var liten, kanske. Men det ska ändå bli otroligt mysigt. Komma hem till familjen: det är värt allt. <3

MEN får ändå så ont i hjärtat.... Tanken på människor som faktiskt inte har någon att komma hem till. Det finns personer världen över. som känner så. Ensama. Eller familjer som lever under oro. Där det inte vet ifall de överlever morgondagen. Där familjen kanske är helt splittrad. Det gör verkligen ont.
Varje gång jag ser en uteliggare, som sitter ute i den här kylan medan vi andra väntar spänt inför julen så väntar de andra på att få känna ro. Eller till och med bara känna ro över att de överlevde dagen.
Sen finns de andra som bara känner en massa press och stress inför julen. Och ja, i mellan åt kan jag reltera på något sätt. Det är mycket som sker under den här månaden men egenligen, saker som ska ge gemenskap.
Och i slutet av dagen är det de som är jul- gemenskap. <3 Att man får krama om sina nära och kära lite extra.
Känna värme, Känna trygghet. Vid jultiden ska man få känna extra gemenskap.
-Var rädd om varandra. <3
Jag tänker på er alla som känner att julen inte kan spegals i gemenskap,
Jag är en känslomänniska,
Jag ser er,
Jag känner för er,
Jag önskar jag kunde ge er alla extra värme, så som lyckan i ögonen idag på kvinnan vid tuben som jag gav en extra slant till och önskade en god jul.
Var rädd om varnadra,
Var rädd om era medmänniskor. Idag, under julen och ALLTID.-Bilder från mysiga stunder från min helg. <3

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
fin blogg <3
lru.blogg.se
Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub