W E E K 4. OF 2019

Innehåller affiliate-länkar

-Inlägg i samarbete med Ideal Of Sweden-

W E E K 4 OF 2019

- Nu är vi inne på vecka 4 av 2019!
Jag tycker ändå att januari varit en lång månad men det känns ändå okej. Jag vill faktiskt våga stanna upp mer i år och ta in varje dag, oavsett om det är en måndag eller en fredag eller om det är januari eller juni. Jag vill uppskatta det lilla som det stora. Vilket jag än så länge känner att jag gör.

Men nåväl, vecka 4 och det är en rolig vecka som är igång, den här veckan ser jag lite extra framemot:

- fixa naglarna tillsammans med min älskade Lollo, välbehövligt!!

- har några roliga möten planerade i jobbväg

- glad över att M's mami sov över hos oss igår till idag, alltid lika mysigt <3

- jag ser även framemot kickoffen på fredag med jobbet, följ oss gärna på våra kanaler:

Facebook HÄR /Instagram HÄR / Site HÄR

3 saker från week 3 som gjorde mig glad:

- Alla myskvällar hos oss med en eller flera vänner sådär mitt i veckan, hann både umgås med Moa, Lollo och även gänget en annan kväll. <3

- Dejt kväll med mitt hjärta! Jag tog med han på ett restaurangbesök han länge velat att vi skulle uppleva, Esperanza heter stället och kan varmt rekommendera det. Vi åt trerättersmiddag med vinpaketet till- som en lite mat och vin- upplevelse helt enkelt och det var en väldigt seeeen födelsedagspresent från mig till han. Alltså en födelsedagspresent från 2018....Haha ibland kan det bli så!
Vi hade i alla fall en fin kväll, jag och han, massa prata och mat. <3

- Min lördag med Louise!!! <3 Vi hade en sååå bra lördag, bara jag och hon. Vi var ensam hemma hos mig medan grabbarna var samlade hos henne och Alex. Så vi tände ljus, drack bubbel, gjorde oss klara i timmar, sen gjorde vi färska vårrullar (TIPS, så gott!<3) och åt det i timmar med en och annan drink som vi slängde ihop och pratade om verkligen ALLT mellan himmel och jord. Gillar den tjejen! Kvällen avslutades med taxi in till stan för att möta upp min vän Pontus lite spontant för att dra ut och dansa långt in på småtimmarna. Vi hade en så bra lördag helt enkelt.


Jag älskar mitt nya skal från Ideal Of Sweden x Hanna Friberg- det är ju bara fööör fint! Det får mig att längta till varmare dagar.

HÄR hittar ni fler skal och koden "HANNAXIDEAL" ger dig 20% rabatt

Huuur fin är inte min nya bricka som jag fyndade second hand förra veckan? Jag Ä L S K A R den och kan säga att jag blev ännu mer glad när jag endast behövde betala 20kr för den, man kan ju inget annat än att älska second hand! Visst?? <3

Outfit details of today: Örhängen - Gina Tricot / Kavaj - Second Hand / Prickig blus - Gina Tricot

På tal om att fynda, jag köpte mig även ett par nya örhängen på Glitter's rea förra veckan- de hade 70%- så fick dessa ursnygga örhängen för knappt 40kr haha...Underbart ju! De är redan ett par favoriter hos mig.

Nu när jag ändå är inne och visar er nya saker så kan jag visa er denna väska som jag fick i julklapp av M's mamma- den är ju bara SÅ Merelle!!! <3 Ni som känner mig vet att jag är tokig i väskor. Och den här har redan följt med ut på två middagar.

Hoppas ni får en fortsatt fin vecka kära ni! <3

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Hur fina bilder??!! Älskar!!<33
nouw.com/juliablomgren
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh vilka fina bilder!!
nouw.com/adelinaadelina
merelleyakoub
merelleyakoub,
TACK SNÄLLA FINA!!
nouw.com/merelleyakoub

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub