VEM ÄR JAG SOM SHOPPARE?


Vem är jag som shoppare? Det är ingen nythet att mode och kläder är ett av mina största intressen: det är något som alltid legat mig nära om hjärtat och en bransch vill jobba imon. Därmed är att shoppa något jag gillar!
Min stil är klassisk och chvi där jag blandar in trender och gör trenden till min stil. Vem är jag då som shppare? Shppa gör jag, inte mer eller mindre än någon annan om jag får sägs det själv, utan ganska "normalt" hehe... Jag älskar att investera i min garderob: "It's all about the details." Det står jag för! Det lilla extra gör oftast stilen mer personlig tycker jag. Därmed är det bästa köpet jag gjort utan tvekan: Min Classic Flap bag 2.55 från Chanel -Den är så tidslös!
Men vem älskar inte att fynda då? Att handla second hand har även de blivit min grej. Jag gick ju Mode & Desgin på gymnasiet vilket gjorde att vi jobbade mycket med att samarbeta med second hand butiker. -Jag har fått in tänket om hur viktigt det är med hålbar utveckling och vad stor påverkan det har på konsmuntionen av kläder. Jag tänker att jag oftare kanske ska bröja lyta fram helhets priset för en look där mycket är köpt second hand, så ni får en inblick i vad man kan fynda för en bra peng- hur låter det? HUR BLIR MAN EN BÄTTRE SHOPPARE? -Shoppa second hand, billigare ocv miljövänligt! -Rensa garderoben! Se vad du har och vad som eventullet behövs tillgägas. -Styla om plagg!! Sy och klipp plagg så de blir som du vill ha de! En kjol behöver inte alltid vara en kjol, kan bli en topp eller något annat. -Se till att planera dina invsestringar ordentligt! Happy Shopper! X

Gillar

Kommentarer

Selin,
Kan du inte tipsa om grymma second hand butiker i Sthlm? Jag är verkligen efter på denna punkt och är så nyfiken på den världen! Finns det även väskor på second hand?
None
Alexandra,
Hej! Ska till Stockholm i slutet av December och undrar om du kan tipsa om nåra bra second hand butiker där? 😊
None
Merelle Yakoub,
Hej fina! Har gjort ett inlägg nu.:) KRAM
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
Nuuu har jag fixat ett inlägg! KRAM <3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub