VARFÖR SKA MAN FLY SIN HEMSTAD EFTER STUDENTEN?

Det är lätt att bli kvar i sin hemstad efter studenten och gå miste om allt världen har att erbjuda. Här är sex anledningar som kommer få dig att vilja flytta imorgon och alla dessa tips hittade jag på modette.se. Och framöver när jag bott här i Spaninen ett bra tag så kan jag ge er mina egna tips på varför jag tycker ni ska ta ert pick pack och utmana era vingar. Men här får ni lite boots för att kanske ändå börja tänka i nya banor:
1. Du får chansen att bli exakt vem du vill
Lever du kvar i rollen som klassens (ofrivilliga) clown? Genom att flytta till en ny stad har du chansen att ta dig ur alla gamla roller och bli exakt den du vill vara.

2. Du slipper gamla ragg
Finns det något värre än att springa på gamla disco-hångel ifrån högstadiet som fortfarande tror att ni har något på g? Världen är full av snyggingar, inte ska du behöva dras med samma gamla ragg under hela din ungdom.

3. Ditt förflutna behöver aldrig komma ivägen
Tänk att kunna ta en kaffe på vilket fik som helst utan att behöva tänka två gånger på vem som jobbar i kassan. Nu är det slut med att anpassa sig och ta senvägar för att slippa behöva springa på din värsta fiende sen lågstadiet.

4. För att du kan
Du är ung och har alla möjligheter i världen. Om du just tagit studenten har du ingen skola, inget jobb eller familj som håller dig tillbaka. Ta chansen och kasta dig ut i verkligheten medan du kan.

5. Du blir självständig
Att upptäcka att du kan klara dig själv utan dina föräldrar är den bästa känslan som finns. Nu är du ju fri att göra vad du vill!

6. Du kommer längta hem igen
Att lova sig själv att aldrig återvända till sin hatade hemstad är lätt när du sitter i ditt flickrum och drömmer dig bort. Men när du väl flyttar därifrån kan vi garantera att du kommer längta tillbaka. Visst är det fint? Att man kan uppskata sin hemstad mer genom att lämna den.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub