VARFÖR SÅ MÅNGA MÅSTEN?

Ligger just nu i sängen och tänker på tankar som snurrat runt i min hjärna många gånger de senaste dagarna:
varför så många måsten?
Vi lever i en vardag där vi är mer likt robotar än vad vi är likt människor då allt cirkulerar runt om och om igen.
Man går upp, äter frukost, går till jobbet eller skolan, alltid ska man prestera, hålla igång i någon slags aktivitet, äta middag och sen somnar man.. Sen fortsätter cirkeln om och om igen. Men min fråga är varför så många måsten?
Vi tror att vi "lever" men jag tror mer att vi går mot att förbli likt robotar för allt vi gör är något som förväntas av oss gång på gång.
Och vet ni en sak? Jag är så trött på det här,jag är en väldigt naturligt driven människa och kan därför uppfattas som att jag målar upp massa "måsten" men oftast är det "måsten" som jag vill. Men det jag menar är att det känns som att det här inte är att "leva" livet, för jag tror det har så mycket mer att ge och vi människor har så mycket mer att ta. Därför har jag verkligen kommit till den nivån att jag verkligen försöker leva livet som jag själv vill utifrån de begränsningarna som jag har just idag. För jag vill leva mitt liv på riktigt. Och en dag ska jag göra det. Inte långt kvar tills min "vardag" kommer ligga i mina egna händer och jag hoppas att jag då väljer att "leva" mitt liv precis som jag vill. Känns väldigt "deep" men tror att det är viktigt att påminna sig själv att man själv är huvudkaraktären i sin egna bok. Du skriver varje ord, rad, mening, sida och varje kapitel i din egna bok. Du väljer dina val, det är ditt liv och du väljer dina måsten.

Gillar

Kommentarer

Ida Andersen
,
Härlig och tänkvärd text till frukosten! Kram My!!
merelleyakoub
merelleyakoub,
Åh tack kära du! Kraaam
nouw.com/merelleyakoub

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub