V. 22 -MIN FÖDELSEDAGSVECKA

NY vecka och ingen vecka som helst, hehe.... V. 22 -MIN FÖDELSEDAGSVECKA <3
I sutet på den här veckan så fyller jag år-
sjukt hur fort tiden går... Men samtidigt, oj vad mycket man hinner att göra. För ett år sedan så skulle jag fylla 20 år. Jag hade fått en resa av Mathias till Paris, över min födelsedag för att äntligen får köpa min första Chanel väska, på den första Chanelbutiken samt där självaste Coco Chanel bodde. Det är den bästa resan i mitt liv än så länge- allt var verkligen underbart! Så tacksam för den resan. Vill ni ha en throwback- tryck "gilla" i så fall!
...Och 1 år senare och jag känner mig minst lika tacksam över livet om inte mer. Det här året har jag ändå växt otroligt mycket. Låter nog klyschigt. Men sant. Jag känner mig faktiskt klokare, tryggare och starkare. Ärligt. Jag jobbar hela tiden med att ta handom mig själv, mitt nyårslöfte det här året för den delen. Jag känner att jag gjor det de senaste året.

TOPP- VEROMODA // KJOL- NA-KD // SKOR- SKOPUNKTEN Jag kan oftare våga stanna upp, njuta och vara här och nu och inser att det är okej att livet är en berg och dalbana, det hör ju till- ellerhur?
- Jag är tacksam för allt jag gått igenom, på gott och ont. Det som gjort mig till mig- och jag älskar ju mig själv. Jag mår bra. Och det är jag tacksam för. Jag har köpt min drömväska, blivit moster till den goaste prinsen i världen, köpt lägenhet med min kärlek och jobbar ständigt mot nya ideèr OCH framför allt VÅGAR. Jag vågar bara köra på. Oftast. Och snart hoppas jag alltid. "Misslyckas man aldrig- då vågar man aldrig heller"...
Jag är framför allt mest av allt tacksam för mina 20år (snart 21 år hehe), som överlag varit fyllda med kärlek från männsikor i mitt liv och med minnen att minnas så länge livet är i liv.
Deep men true.
Haha på tal om att "VÅGA"- det här året startade jag ett eget företag... Haha japp! Vad har jag att förlora? Inget, mer något att vinna då jag lägger en till erfarenhet i ryggsäcken. Och jaa, det har väl vara lite pappersarbeten att ta tag i.. Jag satt helt själv och försökte få ihop en faktura för att kunna fakturera ett bolag. Det första jag gjorde var att jag höll på att begå ett skattebrott haha... MEN- hann rätta till det och fick lära mig något nytt.
Så nu testar jag på det lite grann så- så får vi se vad det leder till!
Bilder från i helgen med världens bästa tjejer <3
Sommrigt och det gör mig glad!!! <3
Mina planer inför min 21 års dag? Oklart haha! Men det visar sig! Vill bara umgås med människor som ger mig bra energi! Känns bra att bli ett år äldre, varför egenlitgen ha åldernoja? Man gör det man själv vill av sitt liv oavsett ålder, så fjantigt att jag och även någon av er kanske kan känna att man ibland "fokusera" i onödan på en siffra och ålder- "DU är huvudkaraktären i din bok"- som jag alltid brukar tänka.
-Gö vad fan du vill med ditt liv, skit i allt annat! Nästa lite så känner jag.
Er skrattar jag alltid med <3
Ha en underbar vecka 22 kära och go ni! <3

Gillar

Kommentarer

Caroline,
Du är superduktig på det du gör men du bör nog se över och läsa dina inlägg en extra gång innan du publicerar dem. Otroligt mycket stavfel, slarvfel, punkter vid fel tillfällen, underliga meningar som man inte förstår. Blir otroligt jobbigt att läsa när det förekommer så ofta och jag gillar ju din blogg så vill gärna fortsätta! Hoppas du inte tar illa upp men tycker verkligrn att du ska se över dina blogginlägg så du utvecklas. Läs genom vissa högt så kanske du förstår vad jag menar:) Allt gott!
None
Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub