V. 20

-Inlägg i samarbete med med Work Out Empire-
V. 20 Ny vecka, nya tag, haha nope... Inte riktigt så! Mitt mode är fortfarande kvar i semester modet och den känslan har faktiskt hela majmånad bjudit på än så länge- jag klagar inte. Man få se till att ta vara på den fina tiden på sitt sätt, stanna upp och bara må. HUR SNYGGT ÄR INTE MITT NYA TRÄNINSSET? Jag invigde det redan förra veckan och igår tog jag en kvällsspromenad med Jonna och Lollo runt i vid Hornsbergstrand och tränade även imorse med det här sättet. Haha nu kan jag lova er att det hamnat i tvätten! MEN jag älskar ju den är typ av färgen på träningskläder, otroligt fräscht och det blir bara mer och mer fräscht desto mer solkysst jag blir. HÄR hittar ni tränings looken.
TÄVLINGSDAGS I samarbete med Work Out Empire kommer jag att kickstarta veckan med en tväling där ni har chansen att vinna ett presentkort hos de- för att vara med och tväla så håll koll på min instagram. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.
Alla plagg by Nelly Sport HÄR
MINA 3....
MINA 3- favorit color bomb juist nu: beige, ljusrosa och vitt, till vardags, fest och till träningspasset, FAVE! MINA 3- höjdpunkter med den här veckan: 1. Event med mitt jobb imorgon kväll. 2. Frukostevent med ett varumärke jag vet att ni alla känner till, inte 100% att jag kan gå men ska kika över de. 3. Troligtvis om vädret tillåter så väntas "inflyttninsskål" för vårt hem som är klart med några vänner.

MINA 3- favorit låtar just nu: ♦Amelia- Alibrorsh ♦Remin Me to Forget- Kygo ♦ Be Your Friend- Vigiland

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub