U P D A T E

-Koden JANNISE ger er 20% hos Ideal Of Sweden-


Life u p d a t e... <3

-Hade Bio-dejt med <3 igår och såg A Star Is Born, rekomenderar starkt att se den, jag bölade sönder ärligt talat.... Dock har jag nära till alla känslor som M alltid säger, men ändå hehe...!

-Jag har klippt av mig håret!!! Jag skulle ha varit hårmodell i veckan men jobb kom ivägen så i söndags bad jag Lollo att klippa av burret, så nu är det ca. 10cm kortare och mycket FRÄSCHARE!!! Skönt.

-Jag har redan börjat bli in"x-mas mode" då julgranen är hämtad från Dalarna och en runda med julshopping har blivit av samt första lussebullen åt vi här om dagen. Det ska börjas i TID! <3

-Vi åker hem till Dalarna IGEN, nu i helgen och jag klagar inte på tid med nära och kära. Ärlig talat så saknar jag de redan! Och jaa, jag är familjekär. Utan de är jag inget.

-Jag har på sistone tänkte mycket över livet... Vilket jag gör och alltid gjort i perioder, bearbetat, funderat och känt olika typer av känslor. Men här om dagen sa M något som jag tänkt på: "Det enda vi vet med livet är att vi föds och att vi en dag kommer dö..." Deep, men så sant. Allt där emellan kommer skapas allt eftersom. Så är det ju.

-Jag känner mig otroligt nöjd och fräsch i mina klor, bör unnan mig det oftaren igen. Slutade för ett år sedan då det slet sönder mina naglar men nu är det dags igen. Tar inte du handom dig själv i första hand kommer ingen annan heller göra det, kom ihåg det.

-Jag har blivt otroligt glad av träning på sistione, vill tipsa er alla om zumba. SÅ kul, verkligen. Och att däremellan varva ner med yoga.

Lots of love ByMerelleGillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub