TIPS FRÅN MIN LONDON RESA

Nu var det 1 månad sen jag kom hem från en weekend i London, andra gånger jag var där och den här gången åkte jag dit tillsammans med M. Jag tänkte därför tipsa om lite saker från vår lilla resa.
Jag har gjort en London-guide men nu var de typ 3 år sedan oh den är väldigt enkel, men den hittar ni HÄR.

Vi bodde på... DoubleTree by Hilton I Islington
- Vi båda var väldigt nöjda med hotellet, ett Hilton hotel som inte låg mitt i smeten utan i Islington och i närheten av The Angle tunnelbanan vilket var ett väldigt smidigt sätt att ta sig runt. Här kan ni läsa mer om boendet.

Vi åt på... bland annat:

- The Grand: 67-69, Mayfair, London
Ett perfekt och finare ställe för en brunch eller godare lunch, väldigt fin inredning och bra service.
- The Mayfair Chippy: 14 N Audley St, Mayfair London
Nu äter inte jag jag fisk direkt, MEN det här stället måste ni gå till ifall ni vill äta en bra Fish & Chips, de har även "Halloumi & Chips" för oss som gärna väljer vego. Men gubben som äter fisk tyckte att det har hur gott som helst och de hade fått bra omdöme sen innan.
- Sketch: 9 Conduit, St, Mayfair, London
Det här stället har jag pratat om och visat er innan, hit tycker jag verkligen ni ska gå, åtminstone för en drink då det verkligen är en upplevelse och härlig atmosfär. Här kan ni läsa mer om det och se bilder från när vi var där.

Vi upplevde bland annat...
Klart man vill turista när man besöker nya städer, men ibland kan jag också känna att det blir för mycket?
Självklart kan man se: Big Ben, London Eye, London Bridge och kanske Madame Tussauds där alla andra turister hänger.... MEN jag kan ibland känna att jag vill mer uppleva de ställena där folk som bor i staden hänger, håller ni med? Nästa gång vi åker till London till bland annat besöka: Vintage butiker, se mer av SOHO, Notting Hill och kanske hitta mer mysiga lokala cafeèr och marknader.

Där hade ni lite London tips, hoppas ni gillade det.

xx, Merelle

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Superbra guide! Behövs alltid tips på ställen att besöka 😊
nouw.com/isabylund
merelleyakoub
merelleyakoub,
Åh vad roligt att höra! Håller med <3
nouw.com/merelleyakoub

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub