TID.

Varje dag så vaknar vi en tid, för en viss tid ska vi befinna oss på ett viss ställe.
En viss tid under dagen så behöver vi äta.


En viss tid under dagen tränar vi, umgås med vänner och familj och en viss tid så mår vi.
Tid. Tid. Tiden är viktig för oss. Tiden är en så stor del av vårt liv.
Tid innebär liv.

Vi har olika tider i livet där vi mår på olika sätt. Där tiden är rätt i tid för något.

För ett år sedan kom jag hem för Spanien.



Jag tog äntligen studenten, hade äntligen hela livet framför mig. Jag var äntligen fri. Och tiden för frihet var mer än rätt i tid. Jag hade precis träffat personen som idag är min livskärlek. Jag kände mig lycklig att leva i den tiden. Jag var lycklig. Men även fri. Jag hade hela livet framför mig och äntligen fick jag leva ut och få vara " the independent woman"... Jag tog mitt pickpack, beställde en enkel biljett och kramade alla hejdå. Det gjorde ont. Så ont. I hela kroppen. Jag älskade tiden där hemma i det trygga. Jag var ju lycklig. Och hade hittat en kille som gav mig så smycket kärlek.
Men den självständiga kvinnan i mig var starkare än någonsin, tiden var kommen för att få våga vara jag.




Jag flyttade. Jag flyttade flera mil hemifrån. Jag flyttade till ett annat land. Jag flyttade längst ner till Europa. Jag flyttade till Spanien. Och rättare sagt staden på solkusten, till Fuengirola. Det kändes så rätt i tid. Jagt flyttade trots allt ändå "hem"- där min älskade och äldsta syster tog emot mig med öppna armar.
WOW- vilket äventyr hade startat. Här skulle jag skapa mig ett nytt liv i den här tiden. Och det gjorde jag.
Jag var lycklig. Jag kände mig starkare än någonsin på något vis. Jag hade vågat att fly från den tiden där jag ändå var lycklig. För att intala mig själv att lycka finns i tiden där borta också. Och det gjorde det.
Flytten gav mig så mycket. Jag fick ett nytt jobb, jag fick lära mig städa, tvätta och laga mat. Jag fick uppleva en ny kultur. Jag fick chansen att lära känna ny vänner, vänner som jag har för livet nu idag och för all tid. Men framför allt så fick jag skapa minnen, minnen som för alltid kommer att finnas med mig i tiden. OCH jag fick chansen att ha min inspiration till storasyster vid min sida. MEN så kom tiden. Tiden då jag bestämde mig för att flytta tillbaka, hem. Där allt en gång startade. Jag var så tacksam för allt flytten gav mig men nu var jag redo. Tiden var kommen.

Min livskärlek väntade med öppna armar- där är en tiden som jag alltid kommer minnas som lycka.
Jag kom hem till min kärlek, min familj och mina vänner. Till hemmet där "the independent woman" började sin tid.

Den här tiden var för ganska precis ett år sedan.





Och vet ni vad? Det är mycket som skett och sker uder den här tiden. Jag har flyttat hem. Jag har hunnit flytta in till min kärlek i Borlänge, vi har tillsammans flyttat till Stockholm, staden jag alltid drömt om, jag har rest 6 gånger och fått ta in olika intryck och känslor, jag har blivit moster till min systerson Leon som jag älskar över allt annat och jag har fått chansen att dela mitt liv med min livskärlek. Och snart väntas en ny tid för oss.
Allt det här under tiden av ett år. Tiden var och är fantastisk.




Är inte tiden väldigt spännande?
Vi vet aldrig vad som väntar sig under den tiden som är runt hörnet. Vi vet inte ens egentligen vad tiden visar sig här och nu. Vi vet aldrig vad livet i samband med tiden erbjuder sig. Aldrig någonsin vet vi exakt vad tiden säger. Tiden har mycket makt.

Men en tid jag är otroligt stolt över: jag är stolt över hela Spanien tiden. Den gav mig mycket. Jag har aldrig känt mig starkare, friare eller mer självständig än då. Men det finns kvar i mig. Men just idag hade inte tiden för Spanien funnits. Jag behöver mer styrka varje dag- jag behöver dagligen påminna mig själv om: "the independent woman" som finns i mig.
Allt har sin mening, på ett eller annat sätt och med tiden kommer allt visa sig.
Lev i tiden här och nu.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub