THE NEW SEASON.

THE NEW SEASON. Nu tackar vi för sommaren och laddar om för: the new season! Med det sagt så välkomnar vi 1 september, hösten och det är en ny säsong och ett "nytt år" för mig. Jag får alltid en ny energi inför hösten: blir peppad till att jobba ännu hårdare, utvecklas och nå nya mål. Tänker därför dela med mig av hur jag ser på min höst:

HÄLSA: Mitt fokus den här hösten är att må bra, genuint bra och så ofta som möjligt. Ge mig själv de bästa förutsättningarna för att må bäst. Prioritera mig själv, göra det jag mår bäst av och verkligen försöka fokusera mer på min hälsa och mitt månde. Vill tänka och vara sund mot mig själv- hitta en bra balans för mig.

BLOGGEN: Jag vill verkligen ge min blogg 100%, mina sociala medier överlag och ge utlopp för min kreativa sida. Därmed har jag verkligen försökt att sätta mig ner och planera vad jag vill, hur jag ska göra det och strukturera upp allt kring det. Först ut är att satsa på en ny design, det är på G som ni säkert märkt.. KUL!! Sen har jag andra ideèr och tankar. Ett projekt är att jag och Moa min vän även är med och hjälper itgirls.se att utveckla portalen i sig, så in och följ vår instagram HÄR. Så har lite saker på G..MEN såklart vill jag att ni ska vara med och påverka. Det är ju ändå NI alla som kikar in och som motiverar oftast mig till att vilja fortsätta. TACK för det! <3

Vad kan jag utveckla? Vad vill ni se mer av? Har ni några tankar och ideèr?

JOBB & KARRIÄR: Just nu trivs jag superbra på mitt jobb, på Nordiksa Kompaniet. Jag känner att jag dagligen utvecklas och blir insiperad samtidigt som jag får chansen att insiperar andra och få vara kreativ. Jag gillar det! Att få jobba med professionell service. Jag vet att den härt tiden på NK kommer ge mig mycket till min framtid. Till framtiden och hetsen kring "karriär" så tror jag att allt har sin mening på ett eller annat sätt. Så länge DU vill och DU tror på det så kommer det visa sig. När en dörr stängs öppnar sig alltid en ny, och som min mamma brukar säga: " det som är till din fördel, kommer automatiskt komma dig nära." Det tror jag på. Och ta de lugnt: haha vi är unga vilket jag tror att de flesta som läser min blogg också är!

NYA TANKAR: Nya tankar och ideèr har jag alltid... Ni som känner ni vet...! Hehe. Har alltid någon boll i luften.. Men den nya "idèn" är ju att jag kippt av håret: har klippt av 1,5dm och även lugg?? Hahha blev väldigt spontant i Spanien och jag är inte helt van än, men det känns skönt att få bort det slitna och få dit en ny frilla. Sen, mitt hår växer som ogräs haha. <3 Andra tankar jag har är såklart med min blogg och mina medier som jag talade om! Sen kommer det inom snart framtid (OM allt går som det ska, hoppas.<3) att ske en stor förändring för mig och Mathias: men mer om det får ni veta på vägen!

Nu laddar vi om och fokuserar på allt bra vi har framför oss och som Andrea och Mathilda sa i deras poddavsnitt "höstpepp" och ett citat från Hanna Widell: "Det är som det är, och det blir som det blir"

Bring it ON hösten 2017!

XXX

Gillar

Kommentarer

lars,
Whaoo År det du som är i tidningen ELLE Ursnygg
nykterfyllekaja.blogg.se
Elin,
Merelle Yakoub,
GLAD JAG BLIR! TACK<3
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
Haha men taack så mycket!! Nej det är inte jag på ELLE, men tack för den! Hehe..
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
Hej! <3 TACK det där gjorde verkligen min dag! Tack för dina fina ord och kul att du känner att du blir glad av min blogg. Det värmer! KRAM<3
merelleyakoub.itgirls.se
Meg,
men wow vad fin du är! låter för övrigt som riktigt bra mål inför hösten 😊
megs.blogg.se
Merelle Yakoub,
Åh men taaack!!<3
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
Men ÅH tack!! Va gullig du är! <3 TACK!
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub