THE DAY OF LOVE

- Hur var er alla hjärtans dag? Det är alltid kul och höra hur andra gör och om man vill fira eller inte. Personligen är jag en människa som älskar allt som har med traditioner att göra och sen att kärleken får en egen dag är ju bara trevligt? Jaa, klart att man ska ge kärlek till människor i sin omgvining 365 dagar om året, absolut det gör jag. MEN att man under en dag kanske gör det lilla extra och faktikst att hela världen sprider lite extra kärlek. Jag är en person som är kär i kärleken också så jag gillar den här dagen. Kärlek handlar absolut inte bara om kärleken till sin partner- utan alla nära och kära som man faktiskt har i sitt liv. Jag hade i alla fall en fin dag: alla <3 dag- godis på jobbet, fika med min vän och sen en kväll fylld med plockmat, (som är det bästa jag vet- håller ni inte med om de??), lite bubbel, bra musik, tända ljus och vi åt i timmar medan vi emellan åt sprang ner till tvättstugan och fixade med tvätten. Jag fick röda rosor, choklad och ett spontant paket av min kärlek. Otroligt tacksam, det är jag varje dag och inte bara för att det var alla hjärtans dag.
Han fick ett litet paket och sitt favoritgodis = lakrtis i alla form som ni kan tänka er. Och sen däckade vi som två sälar efter matkoman i vårt egna hem, det är fint ändå. Haha!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub