TANKAR KRING TRÄNING 2018

Nytt år och även Nytt tränings år!
Klyschigt kanske men ändå så sant.

Hur ser ni på det nya året gällande träning?
Jag vet att det är sååå många som tänker att för varje nytt år så ska träningen vara i fokus för de nya målen. Självklart är det alltid bra att fokusera på sin hälsa, MEN på rätt sätt.
Klassiken är att alla gym fylls med folk under första månaden på året, sen dör de ut....

Jag har alltid på ett naturligt sätt haft träningen i mitt liv, det har alltid varit ett stort intresse. På ett eller annat sätt. Det har alltid varit genuint kul! Självklart mer eller mindre i vissa stunder. Men alltid varit en del av min vardag.

Och som jag skrev i det HÄR inlägget:
"Mitt mål 2018: ta handom mig själv alla dagar i veckan som den QUEEN jag faktiskt är. <3"
Det gäller även träning och hälsa: ingen jäkla stress och press utan faktiskt träna när jag väl känner för det och vill priotera det, samtidigt som jag äter det jag vill men tänker på det som är bättre val för mitt egna mående och hälsa.
Mer våga "leva".... Ibland kommer hela veckan vara fylld med träning varje dag och fylld med massa grönt, som faktiskt många dagar den här veckan bjudit på- och andra veckor kommer jag välja att lägga min tid och energi på annat som jobb eller mina relationer, eller på att blogga. Och drika bubbel och äta pizza en tisdag som även hände den här veckan.
Jag tror verkligen att nyckeln till allt här i livet är att hitta en balans som passar just dig, ta hand om sig själv varje dag. - En sund realtion är den bästa.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub