TAKE CARE OF YOURSELF


-Inlägg i samarbete med CCS Olivia, Coldzyme, Proden Plaqueoff och Boostified-

Vad passar inte bättre än en söndag där man tar handom sig själv? Jag gillar verkligen stunder i vardagen där man tar handom sig själv lite extra. Och under hösten tycker jag att det är extra viktigt att "take care of yourself"
håller ni inte med? Därför tänkte jag tipsa er om lite produkter.

CCS OLIVA skinncare- det är produker som är 100% vegan och naturliga, helt enkelt en dröm för din hy. Och jag skulle aldrig säga något som jag inte tyckte, det vet ni!
Och dessa produkter från CCS Oliva är mina nya favoriter då de funkar sååå bra för mig. Jag har en fin hy men är otroligt känslig och är verkligen glad över att dessa produkter har funkat superbra. Jag har fått chansen att testa deras renginögringsmouse, dagkräm, duschkräm samt fotkräm som fått mina fötter att bli lenare.
Deras produkter säljs bland annat på Apoteket! Rekomenderar starkt.<3

Proden Plaqueoff- det är kapslar som
du tar två gånger om dagen för att förstärka dina tänder och tandkött samt att de förbättrar immunförsvaret och syre-balansen. Att stärka imunförsvaret är något vi alla behöver såhär års!

Coldzyme- är en munspray som förebygger mot förkylning och ger bäst effekt precis när du känner av att du börjar bli sjuk. Något jag ännu inte testat.. Tur det ändå! Men bra att ha hemma OM förkylingen smyger sig på.

Hoppas ni gillade mina tips! Kram


Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub