SWEDISH FIKA // BACK HOME

 
HEJ ÄLSKLINGAR!! <3 Hur mår ni? Jag mår bra! Väldigt trött efter helgen, rösten är borta men ändå så mår jag. Idag ska jag inte in till kontoret, vilket är skönt.  Har en och annat att syssla med hemifrån.
Bilder från när jag och Julia hade en dejt på Wiener Caféet för några veckor sen
HUUUR GOTT SER INTE DET HÄR UT?  Dock är jag inte super super sugen på massa sött efter helgens matvanor, men detta är ändå SÅ gott! Finns det något godare "fika" än SWEDISH FIKA? Jag tror inte det, allt svenskt fikabröd är så gott. Kan tipsa er om att gå till Wiener Caféet- SWEDISH FIKAT där var mysigt, kanske inte jätte prisvärt då bakelserna är pytte små, men man blev ju BRA mätt ändå haha. 


Måndag och den här veckan går jag på semester, i övermorgon alltså efter onsdag. Eller nja, efter torsdagsmorgon då jag har ett möte då. Ska blir gött i alla fall!!
Men känns ändå som att man njuter på ett annat sätt av vardagen och helgen under sommaren, håller ni inte med mig? Man har en annan energi i kroppen på sommaren. Men ska inte klaga, ska blir gött med semester å! - Dock är planerna väldigt oklara just nu, det återstår att se.
Vill önska er en fin dag och senare kommer ett inlägg från helgen å,  ttyl.<3Gillar

Kommentarer

JUNITJEJ,
Vilket gott fika!!
www.junitjejen.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub