SUNDAY: 23 APRIL 2017Började denna söndag med att vakna upp till sol, så då bestämde vi oss för att inviga utemöblerna- SÅ MYSIGT!
Där kommer det spenderas mååånga dagar framöver, iiih. <3


Därefter tog vi oss Strandvägen då jag skulle springa förbi gatan upp och hämta mitt schema på mitt 3:e nya job: JAA ni hörde rätt haha.... Numera har jag 3 jobb! Och kommer tillhör nu gänget på Stockhom Luxury Brands, så kul och taggad!! Men kommer berätta mer om det i ett annat inlägg..Sen fick gubben bestämma: då blev det fotboll såklart...! Men det klagar jag inte över då jag gillar att kolla fotboll och blev ju gladare när jag fick popcorn i handen hehe...
Men det var en rolig match mellan Hammarby vs. Sundsvall, och även kul att se M's vän spela!


En fokuserad man...


Efter matchen som slutade 0-0 tråkigt nog så tog vi bilen och körde runt och kikade på drömmiga hus. Vet ni- jag såg nog mitt dröm hus idag...Om inte fleraaa! Helt sjuka villor det finns här i Stockholm alltså..


Sen så blev det givet ett stopp för outfitbilder, fler kommer i ett separat inlägg!Och sist men inte minst: HALLOUMIBURGARE!!! Nyduschade, hamburgare och SKAM + tända ljus- det kallar jag ett bra slut på en bra helg och verkligen en bra dag.

-Idag känner jag att jag genuint HAR gjort det jag känt för i stunden och verkligen njutit av tillvaron.
Livet är ju bra fint. Verkligen. Och väldigt ofta. Vilket jag är så tacksam över. Men ibland behöver jag stanna upp och känna det lite extra. Jag tror vi alla behöver stanna upp lite ibland. Var tacksam för allt du har i ditt liv. Det är viktigt.
-Därför säger jag: tack livet för denna otroliga söndag. <3
Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub