SUMMER ON DAY 1.

// JEANSSKJORTA- KILLENS // SPETS BH- NAKD // VIT LACK VÄSKA-SECOND HAND //


SUMMER ON DAY 1 <3
-Åh så bra vi har det här, första dygnet har varit magiskt och JAG ÄLSKAR BÅSTAD!!! Verkligen ett tips om man vill uppleva svensksommar med en känsla av utomlands, det gör att Summer On får en så jävla good feeling. AH!! Så gött!!

Gårdagen flöt på så bra:
vi kom fram till Hotel Riviera (ETT HETT TIPS!!) i tid, hyrde cyklar för att cykla längst stranden till festivalen, där satte vi upp vårt lilla bås med Havaianas- blev superbra!!
Sen åt vi lunch i solen, drack öl och minglade och promotade företaget och knäppte massa bilder. Cyklade sen fort som fan längst stranden och till hotellt för att byta om och cykla sen tillbaka för att dansa till HOV1 i solnedgången. Åh, de har ju lätt de mest somriga låtarna! Vi drack mer och åt lite och dansade till Otto Know innan vi gick över till Pepes Bodega och dansade tills vi blev svettiga och in på små timmarna. Haha!
Och idag har vit ätit en dunder frukost och ska nu ner till stranden för att fota lite.
Vet ni en rolig nyhet? Julia min vän är påväg hit för att joina mig och gänget! HUUR KUL??? Åh!!
NU KÖR VI DAY 2 SUMMER ON <3
Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub