SS18 GARDEROB BYMERELLE

Den 3:e juli och nu är det en helt 100% S O M M A R- låt det förevigt vara sommar. <3
Så hur ser min stilsäkra sommar ut, vad är favoriter och vilka är min senaste tillskott? -SS18 GARDEROB BYMERELLE-
Vad är mina nyckelplagg? Mina SS18 plagg just nu är: -JEANS: oj vad jag älskar jeans, mer än någonsin!!! Mina Levai's jeans som är mina favoriter just nu är faktikst Mathias gamal byxor som jag klippt av och fransat upp samtidigt som jag gör ett bälte i midjan! SNYGGT! -VITA SKJORTAN/ VITA KAVAJEN/VIT T-SHIRTEN: sååå basic men, det funkar i ALLA lägen och till alla olika STILAR, ett måste i garderoben. -STRÅVÄSKAN: finns ingen väska som jag andvänt så mycket just nu som min stråväska som jag fyndat second hand, perfket i city men givetvis till bechen å. Och tycker ni hittar de bästa second hand! -SKOR: tofflor, tofflor, tofflor! ÄLSKAR DEN TRENDEN! Så bevämt och schysst, bär det nästan vajre dag samt även på utekvällarna. Love it! -ACCESSOARER: sjalar, brillor & guldsmycken är något som alltid behövs i garderoben under sommartiderna- håller ni inte med om att de piffar upp vilken look som helst?! Sjalar är just nu högst upp i min lista när det kommer till detaljer. Funkar i håret, på väskan eller som ett bälte i midjan. -BADKLÄDER: fick hem en leverans från Zaful (ETT VARMT TIPS!!!<3) med ett gäng badkläder- och till den trenden så älskar jag allt och lite till, alla badtrender just nu är så nice. Allt ifrån färglada med print till mer basic sport till vanliga svarta badkläder som jag förövrigt tycker är SÅ snyggt och elegant. Vill ni att jag tipsar om badtrender just nu? Tryck på "gilla" i detta inlägg.
TIPS FÖR EN LYCKAD GARDEROB OAVSETT VILKEN ÅRSTID: 1. Se dig för vad du har i din garderob innan du sätter igång att shoppa & 2. second hand, där hittar du trender men på ett mer unitkt sätt Och kom ihåg: det mesta går att göra om så de blir mer intressanta plagg!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub