SPORTY CHIC ++

-inlägg innehåller affiliate-
// PÄLS- VINTAGE / VÄSKA- MADE BY ME / BYXOR- BERSHKA LIKNADE HÄR / BOOTS- SKOPUNKTEN HÄR //
Hej vänner! Hur mår ni? Jag mår bra och mycket bättre! Jag har känt mig hängig både i kroppen och i hjärnan... Vet inte riktigt varför...? Jag har känt mig allmänt trött, väldigt trött. Kan ha varit lite förkyling i kroppen som aldrig riktigt bröt ut. MEN just nu mår jag mycket bättre. Känner mig piggare och fräschare på utsidan och på insdan!

Vad tycker in om min look?
Sport chic skulle jag säga! Kände mig tuffare men samtidigt chic nä jag bar den här looken i förrigår. Tycker om skorna i kombo med min väska som jag sytt!
Igår efter jobbet så tog jag mig direk ut mot Södermalm och Nytorget- kan ni förstår att jag och M bodde där för 1 år sen??? Det låter så ormligt när jag tänker på det! Det känns verkligen som att jag förträngt den tiden på något sätt. Jag trivs SÅ mycket bättre nu än då om man säger så. Men anyway, jag mötte upp Regina och Alicia på Kaferang för lite fika/middag och häng ute i solen och fram tills kylan steg sig på och vi fick lov att röra oss då även kafeèt stängde. Vi pratade om ALLT möjligt och det är minst lika kul vajre gång när vi väl ses. -Mina gamla fotbllstjejer och vänner! Påtal om fotbollen, vi konstaterade att vi saknade tiden då fotbollen hade sååå stor betydelse i våra liv- det var underbart att kunna cykla ner till Kopparvallen i foppa, träffa laget, springa efter en boll och verkligen få ge de 100% för en stund. Saknar det något otroligt.

Dagens humör: ...gladare på insidan och utsidan än vad jag varit under de senaste dagarna som jag nämnde tidigare.

Dagens borde: ...slappna av lite, våga tänka att allt blir bra oavsett vad- det finns inga MÅSTEN typ.

Dagens frisyr: ...jag lockade håret imorse, men nu har de redan börjat gått ut? Någon som har tips för att lockar ska hålla sig BRA?!

Dagens planer: ...jobba och sen kanske ut på en liten dejt med hjärtat- tror han redan har bestämt sig för det! Klagar ej dock. <3

Dagens materiella vill ha: ...hmmm- inget på rakarm, vill mest av allt rensa ut hemma! MEN har fått cravings för en längre fukspälskappa sen till kallare dagar,typ något likt den HÄR!!

Dagens beroende: ... höstmodet och även inredning, vill höstpiffa lägenheten liteee!!!

Dagens längtan: ...längtar till att helgen ska börja på riktigt!

Trevlig helg på er kära ni! <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub