SNEAKERS SS20


Mina favoriter i kollaget måsta nog vara dem vita i vänstra hörnet, dem svarta och vita nike speakersen och dem hel svarta senakersarna- vilken är din favorit?

3 stycken favorit sneakers

Hur snyggt är det inte med Sproty Chic looken som är så trendig just nu? JAG Ä L S K A R DET! Och jag älskar hur sneakers blir säsong efter säsong ännu mer trendigt - sneakers håller i sig!, vilket är så bekvämt men också snyggt. Jag tycker att ett par trendiga sneakers är ett måste i garderoben under varje säsong måste jag säga! SS20 så känns det mer än aktuellt med sneakers, då du kan ha sneakers till vardag, där skulle jag gärna bryta av ett par sneakers med en gulligare sommar outfit och om du väljer att bära sneakers till fest så får du genast en look att kännas mer casual, jag tycker att du verkligen kan med hjälp av sneakers klä ner och klä upp en hel outfit. Håller ni inte med mig? Jag har här ovan satt ihop ett gäng sneakers-favoriter hos mig, men en absolut favorit sko måste nog vara en klassisk modell i färgen svart och vitt, eller beige- nästan så att jag är sugen på att klicka hem ett par sneakers från kollaget, då jag behöver själv uppdatera sneakers garderobe känner jag. Vilka är er favorit par av sneakers? Hade varit så kul och veta!

HAPPY SS20 Sneakers Shopping To Get The Sporty Chic Look!

xx,

Merelle

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub