SNEAK PEAK OF A PHOTOSHOOT
SNEAK PEAK OF A PHOTOSHOOT- precis som rubriken lyder så har ni ett gäng behind the scenes från dagens photoshoot tillsammans med Michelle, Eve och Amanda- dream team hehe.. <3
Det blev väldigt spontant för mig med dagens projekt så vid lunchtid så slängde jag ihop en väska med massa kläder, Matte körde mig till Rådmansgatan och sen var det bara att springa in på City Studio och så var vi igång.
Haha älskar när det blir sådär spontant men ändå sådär smidigt och bra!
Så tills resultatet kommer så får ni njuta av dessa sneak peak och ni kommer även kanske få en lite vlogg då Michelle filmade till sin kanal. Men stay tuned!

NU: Kom hem för en stund sen efter att ha vart förbi och fixat naglarna och handlat. Resultat av naglarna kommer sen! För nu ska jag njuta av att M kommit hem efter fotbollsträning och bara krypa ner i soffan framför SKAM och något att äta. Det lutar åt att äta äggröra och naturgodis på de!

-En bättre tisdag helt enkelt.<3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub