RUN, RUN, RUN IN NIKE

I'M WEARING: Nike T-shirt // STADIUM Nike tights // Intersport Nike shoes //Spain New work out hoodie // HERE
Shit vad trött jag är men så skönt det känns!! Jag kom just precis hem från en lång löprunda ute i kylan. Haha M skulle åka in till kontoret så då åkte jag med en bit bilen, för att sen släppa av mig mitt ute ingenstans och därifrån så sprang jag hem. Det var ändå en smart idè för då vet man att oavsett vad så måste jag ta mig hem. Och nu sitter jag hemma vid mitt lilla kontor och jobbar förfullt, både med mitt "riktiga" jobb, eventet och filar på samarbeten på blogge. Later!

Gillar

Kommentarer

Annelia,
Hej merelle, asså jag vill säga att du verkligen har body goals..., jag har en fråga angående träning, ifallman gymmar. Och man har koncentration bara på benen och röven och armarna och ryggen. Kan man träna typ 3/4 gånger i veckan och dela in såhär tex måmdagspass ben & röv, onsdags pass,ben röv fredags pass rygg och armar, och söndags pass rygg och armar. Är det möjligt att få resultat på det sättet för du har verkligen lyckats så bra.
None
Merelle Yakoub,
Håller med, snygg och skön!! <3 KRAM
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
Svarar i ett inlägg! Och tack ännu en gång! KRAM <3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub