R E D CELFIÈ

Red Celfié n FRIDAY Celfié! Hur skönt med fredag? Om ni frågar mig så känns det mer än lägligt: långa dagar på jobbet och event och möten därefter plus renovering i vanlig ordning! Men ska inte klaga, jag når bra. Den här helgen ska vi spendera med min familj, ta det lugnt men även försöka få klart med renoveringen lite mer.
bilder tagna på julafton..<3 Well, hur ser er helg ut?<3 Här kommer dagens lista:

Dagens humör: Idag är jag glad!! Fredag trots allt!

Dagens mående: Mitt månaden är bra, absolut! Taggad men ändå lite nervös på allt, haha... Har lite tankar i hjärnan idag.

Dagens borde: Jag borde verkligen rensa min dropbox... Idag SKA jag göra det punkt. Haha!

Dagens frisyr: Idag har jag plattat igenom håret lite, brukar oftast locka igenom det men idag blev det mer platt. Lite variation skadar inte.

Dagens klädsel: Jag har på mig en randig kavaj i marinblått och beige, en polotröja i beige, ett par svarta byxor och mina spetsiga boots med smal klack från Mango. Redo för business! Ska förbi en kund på lunchen idag nämligen!

Dagens planer: Njutaaaaa av fredag för det är bästa dagen på veckan!

Dagens fundering: Hur kan jag alltid tänka så mycket på allt och inget? Lite drygt faktiskt.

Dagens beroende: TUGGUMMI!!

Dagens längtan: Jag längtar att få komma hem till min familj och gubben och njuta av helg ihop! Mysss.<3

Vill ni att jag varierar mina inlägg med att svara på frågor och liknade så det blir mer personligt? Tryck på "gilla" i så fall. -Take care! Love.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub