POWER GIRL AWARDS

- Inlägg sponsrat av Gina Tricot-

ALLTSÅ Power Girl Awards- WOW!!! <3 Vilken magisk dag internationella kvinnodagen blev! Efter jobbet drog jag mig direkt till Gina Tricot's svit på Berns. Där möttes jag av ett varmt välkomnande och ett glas kallt bubbel- sen var ALLT igång. Power musik och ett gäng härliga power babes som gjorde sig redo för en gala med ordet: POWER!
Jag och häärliga Margaux- ni hittar hennes blogg här! <3
Haha kände mig verkligen som en STAR när jag hade ett X-antal personer runt mig som pysslade om mig: allt från hår till make och samtidigt blev jag fotad och fick sippa på ett glas...
...MEN tillsammans med min partner in crime så kan jag bara säga: P O W E R!!! -Vi gick i förrigår till Gina och fick plocka ut en varsin look: givet att vi matchar med en varsin power färg!
Power kvinnan herself: Josefin Dahlberg innan röda mattan kallade samt scenen då hon var med och delade ut pris! HÄR hittar ni henens blogg.
Gina tycker jag verkligen har step up the game- mycket fint på G...
Hur nice att ha ett eget crew runt sig? Vill alltid ha ett crew runt mig som gör mig snygg varje dag!
Riktig fräsch middag som vi beställde upp till sviten- MUMS!!
DREAM TEAM <3
Jag ska verkligen lära mig att lägga eyeliner- aldrig fattat grejen men nu ska jag ge de en chans till att lära mig haha...
Och en kivnna som är POWER när det kommer till kläder och mode: Emilia de Poret (HÄR hittar ni hennes blogg) och självklart att även hon satsade på en stilsäker rosa suit: verkligen kul att se hur alla stylar trenden på sitt egna sätt. Inspirerande!!!
GIRLS GIRLS GIRLS!
Massa gott på hotellrummet, perfekt till kvällen när vi satt där och pratade och skrattade...
MIN POWER KVINNA! <3
Kan nog inte ha träffat en skönare människa än Ellen? Genuin och bara allmänt härlig!! Mellan galan och efterfesten så satt vi på sviten och snackade och efter de så kände jag bara: MEEER ENERGI!! Och vilkekt jobb hon gör på scen!! Underhållande haha!
Min kostym by #ginamyway
Kul att många diggade vår idè om att matcha, och det tycker vi också hehe... ;)
Rosa <3 Rött: ME LIKE!!!
POWER GIRL AWARDS: WOW! En så bra idè från Gina Tricot att samarbeta med UN WOMEN för att skapa den fantastiska kväll med fokus på att hylla oss kvinnor och där två superkvinnorna Parisa Amiri och Ellen Bergström led själva galan. Kvällens power-artist på scen Molly Sandén- magisk röst! Verkligen en perfekt galapremiär med min goa Moa! Hela kvällen andades: G I R L P O W E R -Och jag känner mig fylld med energi! TACK för ett grymt event och TACK Josefin för att vi fick chansen att följa med! PS. På Elle Svergie's instastory får ni ta del kvällen och får ser lite mer på oss än de ni troligen sätt på min instastory- CHECK THIS OUT! Vill ni se en vlogg från Galan? Och vill ni ha fler bilder som grymma Lisa Höök fota?
I så fall "gilla" inlägget så ska jag dela vloggen med er så fort Moa redigerat klart den.
XXX MER POWER TILL VÄRLDEN!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub