POJKVÄNNEN SVARAR PÅ FRÅGOR MIG


Hittade den här typen av inlägg på Ellinors blogg som ni hittar HÄR och kände på engång att det var en smart idè. Jag vill ju att ni ska lära känna mig och vad är inte bättre än att en person som bor med mig svarar på frågor om mig? Så nu får min man svara på frågor om mig! Hehe..<3

Hur skulle du beskriva Merelle med tre ord?
Godhjärtad, generös och fantastisk.Vad pratar Merelle helst om när det bara är ni två?
Hon pratar mycket... skämt och sido, hon växlar materiellt prat med djup och känslor, det kan vara allt från en väskas detaljer till familjens mående.


Är Merelle svartsjuk av sig?
Nej, det är hon inte. Vi är öppna och ärliga i vår relation.

Hur är Merelle att leva ihop med? Kompromissar hon? Vad har hon för regler? Vilka regler följer hon inte själv?
Hon är väldigt bra att leva med, hon är lite överdrivet pedant ibland och jag är motsatsen till det. Så ibland får jag höra att jag är en slarver. Vi anpassar oss till varandra på ett funktionellt sätt skulle jag säga, sen regler vet jag inte om man behöver i ett förhållande... Vi vet och pratar öppet om rätt och fel, men några regler känns kanske inte aktuellt att ha i ett förhållande. Iallafall enligt oss.

Vad gör Merelle som du stör dig på?
Hon umgås överdrivet mycket med sin telefon, jag förstår att hennes passion och motivation finns i fashion och sociala medier, men jag är tillsammans med hennes telefon på 50% också. Sen som jag nämnde ovan, hennes pedanta sida kan driva mig till vansinne.


Har Merelle förändrats sen ni träffades? På vilket sätt i så fall?
Ja, hon är mycket mer öppen mot mig sedan vi började träffas, jag tror det tog ett tag innan hon släppte in mig i hennes hjärta på riktigt. Men jag är glad att hon gjorde det till slut.Drar hon igång bråk ofta?
Ibland gör hon det, jag tror det har att göra med att hon har så mycket energi, får hon inte utlopp för den så råkar jag ut för det.

Hur upplever du Merelle i grupp? Vilken person är hon då?
Merelle skulle jag beskriva som en social kameleont, hon är alltid sig själv men adderar lite av den egenskapen som situationen kräver. Beundrar faktiskt hennes sociala kompetens.

Vad är det bästa med Merelle?
Det bästa är hur omtänksam, varm och fin människa hon är.
Vem är den pyssliga hemma utav er två? Vem tar disken oftast? Eller köper hem blommor?
Merelle, hon är den pyssliga även om jag förser henne med blommor ibland, inte så ofta som hon förtjänar men ibland. Uppskattar verkligen hennes sätt att ta hand om vårat hem.

Tycker du att hennes yrke är jobbigt?
Just nu jobbar hon ju som bland annat telefonförsäljare, vem tycker inte det?

Är Merelle en ytlig person?
Långt ifrån, hon är en varm och djup känslomänniska med passion för vad vissa kanske skulle säga är ytligt.


Hoppas ni gillade den här typen av inlägg så tryck på "gillat" i så fall så kan jag försöka gö något liknande framöver. <3 x

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub