PERFUMES+

D&G//Christian Dior//YSL//CHANEL

MY FAVOURITES PARFUMES 

D&B- En väldigt tung doft men som ändå doftar kvinnligt.//Christian Dior- En doft av blommor.//YSL- En doft som luktar väldigt festligt och därmed min nummer 1 doft för fest. //CHANEL- En parfym som luktar väldigt kvinnligt och väldigt tungt, nästan mot den mer tantiga doften.

Idag är det redan 4:e adventet och julen är nu alldeles runt hörnet och jag längtar så mycket efter den mysigaste årsdagen. 
​Gårdagen spenderas på min vän Alicias 18 års fest som faktiskt var väldigt trevlig och så kul att hon uppskattade presenten. Det vi i gänget gav henne var en karta som man skrapar där vi faktiskt hade skrapat en plats på kartan som vi ska åka till. Inte direkt Paris, New York eller London fast det inte hade skadat att dra på en weekend haha. Utan vi ska dra en tripp till min vän Fridas sommarstuga som ligger utanför Stockholm, hur mysigt ändå? 

​NU:
Första jobbdagen på lovet och inte direkt den sista men det kommer kännas underbart sen när lönen rullar in på kontot. 

Ha en trevlig sista advent och se till att mysa extra mycket! 
Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub