PEPP FOR A NEW WEEKNY VECKA, NYA TAG! Klychigt sagt men det funkar oftast för mig i alla fall, det är liksom ett bra slut och en bra början på något. Det är verkligen en perfekt tid till att ta nya tag tycker jag. Och idag är en sån dag där jag vakande och kände att jag hade mycket energi och redo att ta tag i min to do list. Haha ja, jag vet mycket listor hit och dit men tycker verkligen om att "jobba" på det sättet som ni vet. Och har faktiskt tänkte att jag då och då ska börja dela mina to do list med er, för att kanske inspirera er till att pröva på dessa listor då det kanske är ett sätt som funkar för er också. Men det är även ett sätt för att göra min blogg mer perosnlig och då får ni verkligenhöra vad jag bland annat har för mig utöver det jag delar med mig till er. Och det är även ett sätt för mig att ha ännu bättre koll på vad jag behöver göra.
Så här kommer veckans "to do list":
- Ringa Norweigan och göra en överklagelse av försenat flyg

- Lämna in kamera

-Över föra bilder från dator och mobil till extern hårddisk

- Boka tid för blodgivining, så nervös men det lär göras!!

- Kolla upp saker inför för flytten...

- Boka ENEKL BILJETT till Spaninen!! JA ni hörde rätt! Jag ska flytta till Spaninen och lovar att berätta mer om det så fort allt är helt bestämt, så nervös men så taggad!

NU: Strax att äta en brunch och sen byta om för att bege mig av till cafèet och jobba!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub