PAGE 1 OF 365: WELLCOME 2O18PAGE 1 OF 365: WELLCOME 2O18
Nytt år nya tag som många brukar säga, och ja, jag håller med till en viss del.
Ett nytt år är en ny fräsch start för mig på många olika sätt. Jag är inte den som verkligen sätter upp mål efter mål och verkligen försöker att nå upp till de under årets gång. Ni vet att man går all in och fyller en hel lista lång med mål, det kan bli för klyschigt. Självklart har jag alltid tankar, ideèr och åsikter om vad jag vill nå vid olika tillfällen och stunder i livet. MEN "nytt år, nya tag" kan bli för klyschigt ibland kan jag tycka.
Men något jag ofta blir inspierade av är:
"Du är huvudkaraktären i din bok. Du skirver varje ord, mening, stycke och sida. Du skriver varje kapitel till din bok. Du är huvudkaratären i din bok. Gö din egna bok. Och idag börjas ett nytt kapitel."

Page 1 of 365- B R I N G I T O N 2018.

Jag har därför ändå skapat mig ett nyårslöfte: att ta hand om mig själv. <3
Jag har haft en period i mitt liv där jag på något vis känt mig vilse i mig själv.
"Vem är jag? Vad vill jag? Vad måste jag? Och varför?"- ni vet alla dessa frågor som kan dyka upp och som man inte alltid har svaret på. Ni vet när man bara känner sig helt vilse i sig själv och man får en klump och det blir allt mörkare och mörkare...
Vissa kallar det "att bli vuxen krisen"... Det här är första året som jag varit fri då jag inte gått i skolan. Det har gjort att man tydligen efter studenten ska bli "vuxen", hur indivden nu väljer att definera ordet. MEN på något sätt så "förväntar" sig samhället något. Ni vet den här stressen och pressen vi både medvetet och omedvetet lever i idag.
Och jag börjar ställa mig själv frågan: om "jag:et" inte fungerar HUR ska allt annat då fungera?
Jag måste alltid påminna mig själv om att jag är huvudkaratären i min egna bok, enklare sagt än gjort. MEN jag vill lova mig själv att i vått och torrt alltid sätta mig själv i första hand.
Ta hand om mig själv i alla lägen: allt ifrån kost, hälsan, göra det jag vill där och då, stå på mig själv och banne mig inse att det inte alls är coolt att göra för mycket konstan hela tiden. Fast det alltid legat i min natur, vilket alla i min närhet vet. Men våga lyssna på min kropp och min själ. Och förstå vikten av hur allvarigt det är att "jag:et" måste fungera för allt annat ska funger.
-"Du kommer gå in i väggen när som helst, och du är BARA 20 år...!" Jag vill inte bränna ut mig innan jag är 20, jag vill aldrig någonsin vara i närheten av det, vilket är något jag fått höra vid några tillfällen under 2017.

-Mitt mål 2018: ta handom mig själv alla dagar i veckan som den QUEEN jag faktiskt är. <3
Och i slutet av dagen övervinner kärleken ALLT.
-Det är där vikten ska ligga!
ByMerelle

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,
ÅH MEN TACK SNÄLLA!!! <3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub