ORANGE LIKE THE LEAVES

HAYY-H&M-PÄLS-VEROMODA-POLO-MAMMAS


Och där blev det fredag och helg igen- klagar inte men wow så fort tiden går! Men sen får jag heller inte glömma bort att det händer såå mycket hela tiden, dagarna är ju fullspäckade hela tiden just nu. Både bra och dåligt. Men nu är det helg som jag ska njuta av, det ända jobbrelaterat som jag har är faktiskt en brunch på söndag. Det ska ju självklart bara bli kul, det är en brunch med HEEELA teamet som ska vara med under eventet som vi planerat i veckor. Den stora hemligheten har vart att vi kommer styra ett event, SFB och Club Etage ska ordna en FEEET tjejkväll som ni inte vill missa: 12 november, save the date and stay tuned!

NU: Just precis nu kom M hem med MAX mat som vi ska äta på medan vi kollar på första delen av Jack Reacher för att sen åka till Falun och se uppföljaren på bio tillsammans med syster och hennes man. En liten dubbeldejt haha!

Happy Weekend! x
Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub