ONE WEEK LEfT: HOLIDAY GIFTS <3

Innehåller affiliate-länkar

Parfym - HÄR / Vas - HÄR / Bok - HÄR / Påslakan - HÄR / Pyjamas - HÄR /Korthållare - HÄR / Kappa - HÄR / Serum - HÄR

1 VECKA KVAR TILL JULAFTON.....! <3

G A L E T, men ännu viktigare att stanna upp och andas. Vad passar inte bättre än att jag delar med mig av liten "wishlist", eller?
Här ovan har ni i alla fall lite inspiration på vad man skulle kunna köpa.
MEN
vill verkligen påminna er om att tänka igenom era paket innan ni köper... Det är ju trots allt att umgås med nära och kära som julen går ut på!


NU: Strax så ska jag, Lollo och Jonna åka iväg och julshoppa lite och mysa runt på Mall!

Happy Pre Christmas hehe...! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
merelleyakoub
merelleyakoub,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

THE AUTUMN MONTH IS HERE

Och där tog sommaren "slut" och där börja "hösten" - nästan som ett nytt år brukar jag säga. Jag brukar ha en otrolig energi till hösten fast jag alltid tycker det är jobbigt att släppa iväg sommaren för det känns alltid som att den bara flyger iväg... Dock ska jag inte klaga då jag bor i Spanien. Men i vanliga fall så vill man ha mer sommar samtidigt som att man blir taggad för att ta nya tag. Hittade den här perfekta höstlistan på Bea Forsells blogg (www.trendbybea.devote.se) och här får ni lite bra pepp inför hösten- here we go: Börja träna
Jag tycker att hösten är en motivation att börja träna och må bättre. Visst att man kanske inte vill ge sig ut kl 6 på morgonen och springa i kylan, men att se insidan av ett gym funkar utmärkt när dom mörka kvällarna kommer när man inte har något bättre för sig!
Film-maraton!
Denna säsongen är ju nästan gjord för mysiga hemmakvällar framför TVn. Själv är jag mer för serier än filmer och några tips på serier jag nyss börjat kolla på är Empire och Drop dead diva!

Rensa garderoben
plcka undan sommarkläder och göra plats för varmare kläder i garderoben. Just nu finns det gott om människor som har användning för plagg du inte använder längre, så ge bort så mycket som möjligt till Röda Korset och välgörenhetsbutiker.

Ta en promenad
Naturen är som vackrast denna säsongen, så missa inte höstens färger i skogen och gå ut när du har chansen. Vem vet, det kanske leder till nytt Insta-material? ;)

Koppla av
Om du står med jobb upp till halsen under hösten så får du inte glömma att KOPPLA AV och lägga allt i en hög någon dag per vecka..

Latte på cafeér!
Ta med dina tjejkompisar och sitt ute och fånga höstsolen med varsin latte! Att fika är överlag så otroligt mysigt på hösten!

Ha en tjejkväll
När var det sist hela tjejgänget samlades för att göra något nytt? Ha karaokekväll, gör drinkar eller ha en spa-kväll så fort alla har tid i höst.

Läs en bok
Eller köp ett ton med nya tidningar att fylla dina dagar med! Tips: Elle, Vogue och massa skvaller..

Ansiktsmask
Egentligen är det rekommenderat att använda ansiktsmask från två till tre gånger i veckan, men hur många av oss verkligen bibehåller rutinen? Avsluta två dagar i veckan med antingen en hemmagjord mask eller köpt ansiktsmask! 20 minuter tar det och den tiden har du!
tb last september15

Gillar

Kommentarer