OM DET KOMMANDE ÅRET

2016 börjar verkligen lida mot sitt slut... Jag är taggad på det kommande året! NYA TAG! Känner mig mer än redo! Så här kommer en lista inför det nya året, mina tankar och så:


Beskriv 2017 med tre ord.
Kärlek, jobb och nytänkande och äventyr om jag får säga fyra hehe... Och med nytänkade så tänker att verkligen försöka våga tänka i nya banor och ha i baktanke att ALLT löser sig, med min energi och vilja så slutar det alltid bra. Så ta det lungt och skapa nya fräsha tankar istället för stress och press hela tiden. Med äventyr så känner jag att bara flytten till Stockholm är ett äventyr i sig.

Vad kommer bli det bästa med 2017?

Det bästa är att det är första året där jag verkligen bestämmer ALLT själv, jag är inte bunden till något alls. Med det så menar jag att jag tidigare alltid vart bunden till skolan. Men numera är jag helt fri i mina val. Så det bästa är att få vara fri och därmed se vart man hamnar. Jag är taggad!!

Vilka resor vill du göra under 2017?
Jag skulle verkligen vilja resa så mycket som möjligt, lite weekends men även nån längre. Skulle verkligen vara helt fantastiskt att få upptäcka lite mer av världen. Vill också iväg på en resa till min kära syster i Spanien! MEN jag blev överraskad av bästa M med en resa i julklapp- kan ni gissa vart vi kommer befinna oss under min födelsedag? <3 Jag lovar att berätta mer om det sen!

Vad kommer du spendera mest pengar på under 2017?
MAAAAT och SHOPPPING! Som vanligt... Sen nu med flyten till Stockholm så blir det en del penagar på inredning . Men annars så ska jag verkligen försöka spara mycket!


Vad ska du tänka på under 2017?
Ta det lungt- va dit bästa jag och det är en oftast utan onödig stress och press. LEEEEEV! <3

Finns det något speciellt du vill göra annorlunda under 2017?

Nja inget direkt så- utan mer forsätta göra det jag vill och mår bäst av.

Vad ser du inte fram emot med 2017?
Oj inget alls som jag kan komma på- jag är mer än taggad bara!

Kommer 2017 bli ett bra år?
Det hoppas man ALLTID väl på? Haha. Och min magkänsla säger så! Sen blir allt vad man gör det till, inställningen är allt många gågner. Så gö 2017 till ditt år!

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,
Haha ja verkligen! Haha då är vi två 😃 Gott nytt år! KRAM
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub