NYTT ÅR & NYA TRÄNINGSMÅL

Nytt år & nya träningsmål- på ett sätt som passar just DIG. För hur många gånger är det inte som vi sätter upp mål hit och dit men som egentligen inte alls är relevanta för just en själv? Det är så ofta det blir så fel med alla dessa mål kan jag tycka. Bara en slags press och stress som inte alls håller i längden. Därför tycker jag att om man nu ska sätta några slags mål eller liknanden så ska man utgå från sig själv och sätta ett mål för just en själv. Det är A och O att det blir rätt för dig.
Mål är nyttigt men på rätt sätt. Och ett mål som återkommer år efter år är: träning. Människor blir helt hetsiga kring träningen precis när det nya året drar igång...
Personligen tycker jag att träning i en nivå för sig själv är bra, det är viktigt att ge sig själv ett friskare liv om man har möjligheten. Och jag själv har tränat så länge jag minns för att jag ärligt talat tycker det är kul och för att jag mår bra av det.
När det kommer till tränigmål så är jag för det när det sker på rätt sätt. Med rätt sätt menar jag: relativa mål för just dig och träning ska vara kul. Men hur blir man motiverad då till träning? -Nya fräscha träningskläder får en att känna sig bekvämare och finare till träningen och träningsmodet är enormt så det finns något för alla kan jag lova haha.. -Hitta en träningsvän- berätta era mål för varandra och så har i varandra som pushar! -Träning ska vara så se till att hitta din träningsform. Oftast brukar varierad träning gå hem, då tröttnar man inte på samma sätt. -Belöna dig själv-de är verkligen SÅ viktigt att man vågar säga att "det där gjorde jag bra" och belöna sig själv för det. Sätt dig ner och planera ditt träningsår: både mål och vad tycker du är kul i träningsväg. Nu är det slut på ledighet och bara att ta tag i det.
Jag har själv satt mig ner och funderat över nya året och nya träningsmål så imorse vara det bara att ta sig upp och dra igång med träningen. Back on track! Och jag gillar det.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub