NYTT ÅR, NYA TAG

2016

"Varje dag är ett ord, varje vecka är en rad, varje månad är en sida och varje år är ett kapitell,
gör därför 2016 till ett perfekt kapitell i din egna bok." 

Hur känner du inför ett nytt år? Det är många människor som brukar få panik inför ett nytt år, jag känner mig oftast bara så taggad fast jag brukar ha svårt att släppa taget om saker men ändå älskar jag nya utmaningar som blir äventyr så jag är taggad med öppna armar!

Har du något motto? Mitt motto inför det här året är verkligen att "VÅGA" och med det menar jag att jag ska våga tro på mig själv och mina egna känslor och tankar, VÅGA leva mitt liv så som jag vill ha det till fyllo.

Ser du fram emot det här året? Jag är supertaggad för det här året och allt blir faktiskt i slutändan till vad man gör det till!

Är det något under det här året som du redan nu längtar till? Som jag brukar i alla fall försöka göra är att inte längta så mycket att jag glömmer bort livet här och nu men något jag inte kan sluta tänka på är studenten och allt vad det innebär med det. Som jag skrev på twitter "Detta är året jag kan säga: I år tar jag studenten och allt vad det innebär."<3

2016, I'm ready for you.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub