NYA ÄVENTYR VÄNTAS.

Precis som rubriken lyder och precis som jag nämnt tidgare på bloggen så väntas nya äventyr för oss.
Med oss så menar jag för mig och Mathias. Ett äventyr som drar igång i början på nästa år. Vad för äventyr?
Jo, vi ska flytta till Stockholm! WEEEEEY!

Det var därför vi drog spontant til Stockholm under juldagen för att hämta nycklarna till vårt blivande hem. Helt sjukt det känns men är verkligen så taggad! Jag belv verkligen SÅ varmt överraskad! Vår lilla lägenhet ligger mitt på Södermalm, Kocksgatan och det är en gammal sekelskifteslägenhet. Väldigt mysig men också väldigt gammal! Men den går verkligen att göra den otroligt personlig och hemtrevlig! Det är likxom hööögt i tak, höga fönster som är väldigt djupa och sen enkla vita väggar. Jag är verkligen taggad på att få börja inreda, haha och ja listan fylls på i full fart. Verkligen så taggad!

Jag ser verkligen fram emot att inviga året med något nytt! Jag har verkligen haft ett händelserikt år med full fart. Även nu hösten/vintern så har det vart en hel del, bland annat mattekursen som ska blir avklarad. Men vill något nytt! Därför känns det otroligt spännande men ännu något nytt. Jag älskar Stockholm som stad och möjligheterna som finns där. Så ska bli spännande att se hur det känns att vara en stockholmsbo på riktigt.
Det bästa med flytten till Stockholm är självklart att få pröva på något helt nytt. Men framför allt att ge "karriären" en chans haha... Lät så gammal där! Nej men menar liksom verkligen ge mig själv möjligheten att utvecklas som person, med mina intressen och för de sakerna som jag brinner för. Utbudet där är ju enormt och det är något jag alltid saknat här hemma i Falun. Jag vill något mer alltid. Därför känns Stockholm rätt! Min magkänsla säger att det här kommer bli bra. Jag hoppas på det också! Och självklart kommer ni med mig och oss på det här nya som väntas. Åh är så taggad!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub