NU KÖR VI FÖRSTA: FRÅGESTUNDEN

Jag ser att det är många kommentarer och frågor som rullar in nu- DÄRFÖR kör vi en frågestund från och med idag och ca. 1 vecka fram.
Mitt mål är ju att ni ska få lära känna mig bättre och att min blogg ska bli mer personlig.
SÅ fråga de ni har in your mind så sa jag göra mitt bästa att svara på ALLA frågor, eller kommer att svara på det som är relevant.
Så nu kör vi min första frågestund! HIT MEEE!
- Vet ej ännu hur jag kommer svara på frågorna, självklart i text men OM ni vill så kanske jag gör en video: i så fall tryck på "gilla" så jag vet att ett intresse finns.


Gillar

Kommentarer

Alberta,
När kommer din vlog? Med överraskningen för din kille? Känns som du lovar massor men ej håller haha
None
Vanessa,
Super fin blogg! Om jag har förstått det rätt är du syrian? Hur reagerade din familj/släkt på att du flyttar in med din kille innan äktenskap osv. Hört att syrianer går på bröllop jätte ofta, ska du på något bröllop i år? Hur många syskon har du och vad heter dem? Vart ser du dig själv om 10 år, både privat och karriär?
None
J0ss,
Hur träffades du och din kille? Berätta gärna mer om vem som tog "första steget" osv.. intressant! (BF tag?) Och vad jobbar han med? Älskar din blogg <3!
None
Merelle Yakoub,
Tråkigt att du känner så... Men nu är den uppe! 😃
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub