NEW YEARS EVE IS COMING UP.

Oj så fort tiden går... 2016 har snart passerat och 2017 är på ingång. Det här är alltså näst sista veckan på det här året- hur sjukt?! Nyår närmar alltså sig med stora steg och har man ännu inte hittat den ultimata looken så är det dags. Haha det där även en spark i röven för mig också- planerna för nyår är inte alls spikade ännu och lika så looken. Men det blir alltid lyckat ändå haha! Men här kommer i alla fall mina tips ang. val av outifttill nyårsafton:
Material:
De material som vart dominerande nu under AW16 är bland annat sammet, spets, siden, metall likanden och även glitter. Och hur passande låter inte dessa material genrellt för nyår? Helt perfekt! Paljetterna får man heller inte glömma- de går alltid hem! Kan bli för mycket men klä ner det i så fall så att det passar DIG.
Färg:
Den klassika färgen är ju som jag nämnt förut svart. Svart kan man ALLTID räkna med. Och det funkar hur bra som helst för nyår! Men annar så tycker jag gärna att man kan köra på fäääärg. Det finns ju huur många fina färger som helst.
Passform:
Vilken passfrom man väljer är ju upp till var och en. Det man själv känner sig snyggast i! Men det allra vanligaste är en knälångklänning som är lite mer figursydd. Men tycker verkligen inte man behöver snöra in sig på en klänning. Jag tycker det kan vara minst lika snyggt med en tvådelad dräkt, en jumpsuit eller varför inte en hel kostym? Annars på tal om klänning igen så är en lååång maxiklänning även hur vackert som helst. Men där gäller det i så fall att befinna sig på rätt typ av nyårsfirande tycker jag.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub