NEW SEASON COMING UP - BOOST YOURSELF


New season coming up... & som jag skrev förra veckan:
- Vad är inte bättre än att gå mot en ny säsong och kickstarta den med lite nytt till garderoben?

Ni har nu haft chansen att vinna ett presentkort hos @hunkemoller till ett värde av 500kr, vilket är ett perfekt tillfälle att uppdatera garderoben inför AW20 då @hunkemoller har ett stort utbud, och jag vill passa på att säga:
- TACK till er alla som var med och tävlade på min instagram, det värmer så ska ni veta! <3

Men vinnaren är.......

Mikaela Granados HÄR - STORT GRATTIS TILL DIG! <3

-Och till er som inte vann denna gång, vill ni ha fler tävlingar? Hit me i så fall!

HÄR har ni tävligen som varit & HÄR hittar ni till Hunkemöller

// Min sport bh - HÄR / Mina Tights - HÄR / Hunkemöllers utbud av träningskläder - HÄR //

BOOST THIS NEW SEASON || 21 DAY CHALLANGE

Text by Me AW2019:

"Okej, så nu är det 1:a september vilket innebär en ny årstid och ny säsong och även för många att hösten är här, MEN jag ser detta som sensommar och framför allt nya tag. Jag älskar sommaren för mycket för att inte njuta av den till max men känner mig mer peppad och taggad nu mot hösten än där vid årsskiftet så det får mig att ändå digga hösten, sen är det allmänt mysigt med allt som tillhör hösten.

Denna nya säsong kommer jag kickstarta genom ”BOOST YOURSELF 21 DAYS CHALLANGE” - vilket innebär att i de kommande 21 dagarna kommer jag aktivt välja val som boostar mig själv, både inifrån och ut och det innebär det lilla som det stora men även där kommer en självklarhet in till att dagligen välja någon typ av aktivitet för min hälsa - det vill säga röra på mig på ett eller annat sätt varje dag, det kan vara alltifrån att ut och springa, köra ett hårt pass på gymmet eller yoga hemma. Just att det är 21 dagar är för att tar ungefär så många dagar för kroppen att vänja sig vid en vana.
Jag rör på mig ändå på ett eller annat sätt ungefär dagligen, MEN nu vill jag även bli 100% medveten om min kropp inifrån och ut- BOOSTA den! Och jag skulle aldrig sätta upp hårda riktlinjer på ett eller annat sätt för när det kommer till hälsa så tror jag på att lära känna din kropp och hitta den bästa balansen för just dig."

Jag är redo att kickstarta även denna AW med att boosta mig själv och perfekt att införskaffa sig lite nytt,
vilka är med?! BRING IT ON AW20!!!! <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub