NEW MONTH, NEW ELLE N/ A NEW GIFT

En liten rutin: NEW MONTH, NEW MAGAZINE-älskar att starta en månad med ett nytt fräscht nummer av ELLE. <3 Så det stod längst upp idag på min "to do list" så därför trod jag på min mina sneakers och gick ner till tobaksaffären här nedanför oss. Blir verkligen så peppad av att köpa en ny tidning! Haha...ÄLSKAR det- lugnande och man får verkligen så mycket inspo av att blädra i tdiningen. -Men hörrni jag har även unnat mig något annat- en liten present till mig själv!
Har länge tänkt att jag vill unna mig ett par rejäla solisar, ett par som jag verkligen kommer ta hand om. Och i helgen när jag och gänget var och shoppade så sprang jag in i dessa och de blev mina på engång. SÅ nu äger jag ett par solgalsögon från VERSACE och jag är mer än nöjd. Klassiska & med fina gulddetlajer som ändå är diskreta! NU: Jag och M ska fortsätta kolla på SKAM- haha ja jag har börjat kolla nu... Och jag måste säga att jag är fast!! Vad tycker ni om SKAM? Överdrivet hypad eller verkligen SÅÅ bra? HIT ME!

Gillar

Kommentarer

Elsa,
Tycker de är så bra! Trevlig kväll:)
None
Merelle Yakoub,
Håller så meed! 😊
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub