NEW IN X H&M N. ZARALovade er att visa vad jag fick med mig hem igår när jag gick runt och shoppade en sväng!
Här är nya tillskotten:

Pärlskor: ÄNTLIGEN har jag hittat ett par perfekta pärlskor!!! <3 Älskar verkligen pärlor!! Och dessa tofflor kommer jag att ha på mig ofta, till vardag som till fest. OCh de ska invigas i Pariiiis! Ni hittar de på H&M HÄR.

Sjalar: Vid det här laget vet ni nog att jag älskar sjlarar, både i håret och som detalj! Så igår fick jag med mig hem en vanlig sjal och två hårband. Haha andvände till och med det gröna hårbandet igår... <3 Sen köpte jag även en till pälsboll då jag tyckte den nyansen på bollen var så fin!

Brillor: Kan tycka att det är schysst med udda brillor ibland- därmed fick dessa röda brillor följa med hem från ZARA! Mycket snyggare på!

Rosa blus: Har länge velat ha något nytt i rosa och igår gick jag förbi denna söta blus på ZARA's barnavdelning och fick följa med mig hem.

-Och blommorna: hur fina? Mitt hjärta överraskde mig med en rosa bukett och choklad när jag kom hem från Dalarna i söndags. Det vämrs i hjärtat kan jag lova. <3 Känner mig som en prinsessa!
Ha en bra tisdag nu så hörs vi snart igen! xGillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub