NEW IN+
Kappa - Zara // Blus - Daisy Grace // Bootcut - Dry Lake


/
I helgen var jag iväg på en bloppis som några bloggare höll i på Radison Blue Waterfront i city.
Supersmart att ordna bloppisar, eller genrellt sälja vidare saker man själv inte använder.
Vi männsikor konsumerar alldeles för mycket idag och därför är det viktigt att vi ibland stannar upp och tänker: "vad kan JAG göra för skillnad när det kommer till hela klädindustrin?"
Bra att ha i baktanken när man själv är på G att köpa något nytt men framför allt när man håller på att rensa ut sin garderob.Kasta inte: GE BORT!!! Gö någon annans dag. <3

Därför kändes de bra i själen när jag gick ifrån bloppisen med 3 nya plagg som jag faktiskt i haft i tanke att införskaffa mig.
KAPPAN: En ny vårjacka behövs alltid! Men det blev ett stort plus när jag fynade den här från Zara som fanns i buik för något år sedan och sen dess ångrat att jag ej köpte. Så till er alla som frågat vart jackan kommer ifrån så är svaret Zara fast för något år sedan... Men förstår att ni tycker att den är superfin, det gör jag med! Fin modell som funkar tlll vardag men även fest och beige är verkligen en fräsch färg!

BLUS: Butikerna fylls allt mer med dessa see thru blusar, jag gillar det! Gör ni det? Därför fick den här blusen från ett favorit märke Daisy Grace följa med hem. Dock har den ett underlinne under, dock gillar jag det, blir mer välklätt.

BOOTCUT: Ett par nya bootcut jeans har jag länge vart ute efter, för varationens skull. Därför fick dessa helt nya Dry Lake bootcut i fake läder följa med hem! Dock var det supeeeer tighta, och även bloggerskan sa att de var därför hon sålde de... Och jag förstod henne efter att ha kämpat i ca. 10 min med att få på de, och då fick jag även hjälp av M. Haha men superfina att fota i alla fall! Och liteee föööör långa, men ska korta av de när jag åker hem till Dalarna i helgen.

XOXO

NU: Möta upp Julia min kära vän för att strosa omkring på stan! Mystisdag på G. <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub