MY MUST HAVES FOR THIS AWNågot som jag verkligen gör oftare under de mörka årstiderna är jag tar hand om mig själv mer. Ni känner säkert igen er att under den här tiden så använder fler hudvård- eller skönhetsprodukter- man hittar helt enkelt mer tid för "hemma spa" tillfällen samtidigt som att det verkligen behövs på ett helt annat sätt.
Och idag tänkte jag visa er mina absoluta favorit produktuer som jag använt flitigt under AW16.

1.I love... Raspberry & Blackberry HÄR- Är det bara jag som älskar doften på alla "I love..." produkter? Alltid så fräscha och söta i lukten! Det här i alla fall deras kroppskrubb och det bästa med den är att du blir hur len som helst och att den goda doften sitter kvar på kroppen efteråt.
2. Apoteket Ren Hud HÄR- Om det är någon mer än mig som verkligen har en känslig hy så måste jag tipsa om den här. Den är väldigt enkel att ha och göra med, torkar in väldigt snabbt in huden och det bästa är att den är oparfymerad vilket hjälper oss som har känslig hy. Verkligen vart en favorit länge!
3. CB- Cocoa Brown HÄR- Något som faktikst får än att känna sig mindre "fräsch" är att man kommer från att ha haft en solbränd hy under sommare och desto mer tiden går så blir man blekare... Jag känner genrellt att jag ser mer trött ut och därför brukar jag köra på brun utan sol då och då. Och i år har jag kört med en ny som jag är nöjd med. Och plus i kanten: PRISVÄRD!!
4. Apoliva rengöringsmousse HÄR - Påtal om känslg hy så har jag nästan ALDRIG förut hittat någon ansikstrengörnin som verkligen är bra för min hy... Men somvanligt så brukar apoteket vara bäst på sånt och nu har jag hittat den perfekta för mig- använder den dagligen så som att ta bort smink eller bara för att allmänt göra rent mitt ansikte.
5. Moroccanoil HÄR- Höstens nya WOW inom mina skönhetsprodukter som jag faktikst fick av M är utan tvekan: Maroccanoil! Jag har aldrig var den typen som gillar att använda "onödiga" produkter som ska "hjälpa" för de ena och andra... MEN med mitt tjocka och långa hår så är det inte ALLTID så lätt att undvika att få ett burrigt hår under de kallare årstiderna... Men något som verkligen hjälper är just den här håroljan som jag smörjen in då och då i hårtopparna!
6. Barnängen Lenande & Olja HÄR - Att bli torrare under hösten och vintern är ingen nyhet... Därför är jag noggrann med att smörja in mig oftare! Och det här är den perfekta kroppslotionen för mig då den även innehåller 3 olika oljor vilket alltid är bra för kroppen.
7. Glacial marine mud HÄR- Jag har aldrig haft några större problem med min hy (peppar, peppar ta i träd haha...) och aldrig egentligen gjort något speciellt. Men jag kan verkligen tycka det är fräsch att ha ansiktsmask då och då. Vid de tillfällerna så kör jag på en lermask som jag fick hem för ett tag som från ett samrbete. Det är lermask verkligen rengör på djupet och efteråt blir du hur len som helst.

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,
Verkligen superbra! Tips, tips, tips!!<3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub