MY DREAM WORK: FASHION

Det finns många saker som jag drömmer om här i livet. Stora som små saker. Allt ifrån materiella saker till mer allvargia saker. Jag drömmer ofta. Men det är lika ofta som jag försöker påminna mig själv: en dröm är skapad för att förverklas. Det tror jag starkt på, allt går om man verkligen vill.

Något jag ofta kan drömma om är karriär: jag har stora drömmar inom det.
MEN jag vet, jag är egentligen bara 19 år och det har inte ens gått ett helt år sedan jag tog studenten... Haha!
Men jag är otroligt driven om jag får säga det själv vilket gör att jag alltid vill framåt.

I dagsläget jobbar jag som ni vet på Telia och på ett event företag. OCH har även fått ännu ett till jobb:
Stockholm Luxury Brands.
Ni kommer alltså numera även hitta mig på en butik på Styrmansgatan, ett stenkast från Strandvägen här i Stockholm. Det är en nyöppnad butik som är återförsäljare till bland annat Versace, Fendi och Eton och jag kommer få vara med från start att bygga upp det hela.

Otroligt roligt om ni frågar mig: ett jobb i min smak, försäljning och kläder!

Så tre yrken som jag kan se mig själv inom i framtiden är: försäljning, eventfixare och framför allt MODE.
Det menas att jag är i rätt rittning.

Idag tog jag ännu ett kliv i rätt riktning till min absoluta stora dröm: mode!
Mitt abslout största drömjobb är att på något sätt jobba inom modebranschen. Och jag vet att det är tufft. Väldigt tufft. Men även en väldigt bred bransch. Och på något sätt vill jag komma in där. Därmed är jag redo för att få smuts under naglarna och kavla upp ärmarna för ett hårt arbete.

Idag fick chansen ha ett möte över en kaffe med en kvinna som kan bli en viktig och lärorik för mig gällande branschen. Inget är klart än, men jag hoppas på det absolut bästa! Håller tummarna. Jag kan i alla fall så mycket som att säga att det är en kvinna som vann ett stort modepris under förra året och under en av Sveriges största modegalor. Det är verkligen insiprerande!

Det händer mycket, men det gör mig endast taggad och mer nyfiken. Och det är jag tacksam för!
Jag är redo för att göra mina drömmar till verklighet- hårt arbete lönar alltid sig! Det får man inte glömma. Inget kommer serverat.
Så gö det ni drömmer om! Okej..? MEN kom ihåg att det är viktigt att stanna upp och ge sig själv en extra klapp på axeln. Belöning ger ännu mer framgång må jag lova. Viktigt att uppskatta sig själv, ALLTID. Tro på dig! Du är en stjärna. <3


Gillar

Kommentarer

Emilia,
Hej Merelle! Jag ville bara säga att jag älskar din blogg, du och din blogg är så inspirerande, ser upp till dig som en storasyster 😊<3 Behöver verkligen tips från dig för du har redan så mycket erfarenhet och verkar en expert, vill flytta från staden jag bor (speciellt till Stockholm eller Uppsala), vad ska man tänka på? Hur fick du din lägenhet? T.ex via kontakter, kö eller andra hand? Tog det lång tid? Sökte du jobb samtidigt som du letade efter lägenhet? Eller efter du hade fixat boende/flyttat? Vad har du som budget varje månad? Vad är dina största tips till att hitta jobb och lägenhet i sthlm? Skulle du kunna göra ett helt inlägg om detta? Alltså om du vill, tror att det skulle hjälpa inte bara mig utan många andra tjejer i samma situation som känner sig fast och bryta ur:) Kram.
None
Merelle Yakoub,
TAACK för din kommentar- ÄNTLIGEN finns det ett inlägg uppe på bloggen och TACK för dina fina ord. <3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub