MY DREAM BAG WILL BE MINE.


Vet ni vad? Igår bokade Mathias vårt hotell till Paris, för om endast två veckor så sitter vi på planet påväg dit!
IIIIH! Det är som jag nämnt en present som jag fick av han och som jag verkligen är sååå tacksam över.
Resan kommer framför allt handla om att njuta, turista och bara vara! MEN vi åker även ner då det är min 20 års dag där i krokarna och DÅ ska jag äntligen checka av en milstople som jag alltid haft: köpa min dröm väska!
EN CHANEL CLASSIC FLAP BAG.
YEEEES ni hörde rätt! Snaaart har jag min absolut största och första drömväska! Och det är jag så stolt över.
Det må låta otroligt ytligt, men för mig är det mer än bara en ytlig sak. För mig handlar det om att allt är möjligt så länge man vill och det här är ett bevis för mig. Jag har alltid drömt om en väska från min favorit designer och därmed satt upp ett mål om att jag SKA köpa den som 20 års present till mig själv. Och det ska jag!
Jag vet att det handlar om mycket pengar, väääldigt mycket pengar! Men jag ser det här som en investering då jag läst på mycket och kan mycket om modehuset samt väskorna och VET att pengarna är en investering. Väskan ökar i pris vajre år vilket gör att även värdet av väskan kommer göra det.
Vi alla prioterar olika saker och det här prioterar jag. MEN det är ju en lång plan bakom det hela, allt ifrån av att jag faktiskt har ett sparkonto där det stått "Save money for Chanel" och därmed påverkar det inte min personliga ekonomi. Jag har till och med föreställt mig hela upplevelsen, hur det ska gå till, vad jag ska ha på mig och jag har alltid drömt om att få köpa min drömväska i modestaden Paris, vilket är så häftigt då jag ska få göra det.
Jag är otroligt tacksam, stolt och ser verkligen fram emot det!
Äntligen ska jag få göra en ordentlig investering i min väskgarderob, och ni som känner mig vet vilken kärlek jag har till väskor. <3

MEN skulle vara intressant och se hur ser ni på det hela...? Vad är värt och inte värt? Tell me!

Gillar

Kommentarer

Även här är en chanelväska drömväskan och något jag och erika pratar om i vårt senaste poddavsnitt av ecofashionista! Så kul att du är i mål och älskar hur du jobbat och visualiserat ditt mål ordentligt! Grattis i förskott och ha en underbar resa till Paris!
www.ekomorsan.com
Merelle Yakoub,
Åh taaack!! Ja alla typer av mål är viktiga i livet!! Och jag ska se till att lyssna på ert avsnitt! Och tack igen, så snällt av dig! Ha det bra! Kram
merelleyakoub.itgirls.se
Ida,
Fy fan vad kul för dig! Du om någon jobbar verkligen hårt, är sjukt taggad för dig!!
None
Ida,
Fy fan vad kul för dig! Du om någon jobbar verkligen hårt, är sjukt taggad för dig!!
None
Väskhandlaren Emmy,
Hej Sen när är det en investering att köpa något nytt? om du köper en väska som är vintage så är du nästan garanterad avkastning snabbare än att vänta 50 år tills din nya blir vintage.
None
Merelle Yakoub,
MEN ÅH BÄSTA!!! TACK och gla jag blir av dina fina ord.<3
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
Hej, Förstår hur du menar, självklart!! Men för mig så ser jag på det hela som en investering då jag lägger pengarna på en väska som inte sjunker i pris, och istället för att ha de på ett sparkonto utan ränta. Sen prioriterar vi alla olika saker och jag väljer att se på köpet av väskan på det här sättet! Kram
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub