MOVE

Att flytta. Att flytta långt som kort. Att ta stora som små steg. Att flytta innebär en förändring i livet.
Det är en förändring som gör att man på ett eller annat sätt kommer utvecklas som människa.
Det är något vi alla människor måste våga göra.
Man vet ju att hemmet alltid står öppet med öppna armar och att man alltid är välkommen tillbaka.
Därför måste man våga kasta sig ut. Förr eller senare. För att utvecklas.

För en vecka sedan tog min äldsta syster sitt pick pack och följde sin stora dröm och flyttade ner till solkusten i Spanien. Hon vågar kasta sig ut, till ett okänt land, okänd stad och till ett helt nytt och okänt liv. Hon vågar ta steget att utveckla sitt liv på ett eller annat sätt. Min syster vågar flytta.

Anledningen till varför jag beundrar alla som vågar kasta sig ut är för att jag själv älskar att skapa nya minnen på alla sätt men har en tändes att sakna. Då jag är en väldigt känslosam människa så känner jag mycket, är jag glad så uppskattar jag varenda minut av stunden och är jag ledsen så kan jag känna mig så ensam.
Och det kan leda till att jag många gånger inte vågar riktigt.
Därför är det även mitt nyårslöfte, att jag ska våga. Våga leva mitt liv precis som jag vill för allt ligger i mina egna händer. Våga kasta mig ut. Att skapa minnen som man får erfarenheter av är faktiskt värt guld. Våga ta steget att flytta.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub