M.O.N.D.A.Y

GODMOROGN MÅNDAG! <3 Hur mår ni idag? Jag mår bra tack, lite väl trött då vi la oss rätt sent igår efter att ha storstädat, tvättat och även hunnit måla om bord och stolar och klä bänkskivan i marmor- så det tog sin lilla tid då vi började rätt sent. Och sen hade vi även bestämt oss för att ha lite hemmaspa på kvällskvisten. Men det var värt att vara uppe sent då vi hade de mysigt!
Idag har jag i alla fall hunnit vinakt av M som åkte till jobbet och därefter sprang jag mot gymmet för att köra ett benpass. Kände egenltigen att jag var för trött för att träna, så det fick bli ett kort men intensivt pass. Oftast så gillar jag faktiskt när det går fort på gymmet. Jag är inte den typen som hänger där i timmar utan jag kör oftast kortare tid men mer intensivt. Mycket skönare tycker jag! Och roligare med faaart! Nu sitter jag hemma och planera kommande vecka!
Måndag- Jobba fram till kl. 17.30 och sen in mot stan och möta upp Julia för att gå förbi SFW och fota lite och få lite inspiration. Efter det så har vi tänk att gå till något mysigt ställe och ta något gott att dricka.
Tisdag-
Jobba fram till 17.30. Men tänkte gå in mot city och fota lite street style bilder utanför FW i dagsljuset. Sen på kvällen ska jag hänga med Regina, Amina, Frida och Alica- ett bra tag sen vi alla var samalade. <3 Och sen på senare så är jag bjuden till ett event som heter G-Star RAW Fashion Night, som ett avlsut på SFW så hade vart kul att gå förbi där.

Onsdag- Jobba fram till 17.30. Och tänkte även hinna spela in en video från mina AW16 favorit i garderoben! Känner att nu i Februari så börjar vi ordenlgit gå mot ljusare tider och AW16 kläderna kommer sagta bytas ut mot fräscha SS17 it plagg. Så då är det dags att lämna AW16 bakom sig och då är en video perfekt tycker jag. Har ni annars några ideer på videos jag kan gö? Hit me!!

Torsdag- Jobba fram till 17.30 och sen efter jobbet åker vi hem mot Dalarna. M har ett möte på fredag i Dalarna så då passar jag självklart på att följa med hem. Saknar faktiskt familjen väldigt myket och vänner med såklart! Så det ska bli mysigt! <3 Fredag- Jobb fram till 17.00 och därefter inget direkt planerat, hänga med familjen kanske. Sen ska vi vara hus och hund vakt ute i Torsång hos M's föräldrar. Det ska bli kul och mysigt att hänga där ute! Lördag- Hade velat ta mig ut på sjön om det bjuds på lite soool. Annars umågs med familjen och sen på kvällen ska vi fira Maria min kusin som fyller år. Söndag- Umgås med familjen innan det är dags att rulla hem till Stockholm igen.
Jag har rätt mycket kul att se fram emot den här veckan och ändå ganska fullspäckad. Men som sagt: fart är min grej. Hehe... Sen mellan allt detta så ska jag även hinna klämma ihop några träningspass- men det har vi tidiga monar till bland annat.
Tycker det är otroligt skönt att avända mig av en kalender där jag verkligen ser framför mog hur veckan ser ut. Och för mig är det viktigt att bli motiverad när jag kollar i min kalender och att den är fin. Haha! Därför har jag köpt mig små söta klistermärken som jag sätter här och var. Det gör det verkligen roligare att planera saker och ting! Så det är ett tips! Eller använd er av färgglada pennor.
Alltå på tal om något annat- HUR fint är det inte med tulpaner? Dessa kom hjärtat hem med förra veckan och de pryder vardagsrums bordet så fint. De piffar upp hela rummet! Man blir verkligen glad av blommor och särskilt tulpander när de blommar ut så mycekt. Sen älskar jag tulpaner då det ger mig VÅÅÅRKÄNSLOR!
För som jag lääängtar efter varmare dagar...<3
FÖLJ MIG PÅ WE <3 IT HÄR Nu kör vi- ny vecka!!! Bring it on! Och det som motiverar mig om dagarna är verkligen när jag får min boost av inspo och det får jag mesta dels från WE <3 IT. Där är jag väldigt aktiv så gå in där för att bli peppad inför er måndag. Annars ha en bra vecka hörrni! x

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub