MOMENTS.


Hur har jag spenderat min lediga tid under de senaste dagarna?


Tisdagsmiddag med Regina och Amina hemma hos Regina var hur mysigt som helst!! Och gott!! Kul att få kramas och prata ut med de. <3 Fantastiska vänner!
I onsdags efter jobbet så cyklade jag direkt för attt möta upp M och gänget! Det stod vin, hamburgare, uteserving och fotboll på schemat vilket var ytterst trevligt! Därefter cyklade jag och M hem genom hela stan och längst vattnet- sommarkänslor delux. <3Kristi himmelsfärdsdag alltså en ledig dag mitt i invigdes med en picknick till Skinnarviksberget: WOW vilket ställe!!! Verkligen så härligt ställe! En mäktig känsla att ha Stockholmstad framför oss medan vi avnjöt en god frukost i form av: färsktbröd, feta ost, jucie och melon. MUMS!


Därefter var det bara att cykla hem och handla lite mer inför årets första grillning a la Kocksgatan!


Det blev massa gott att tugga på: jordgubb- och melonsallad, sparris,majs, grönsaksspets, kyltpotatis, halloumi, ryggfile, kräftstjärtar och massa melon. Det smälte i mun kan jag lova!

Dessa saker har jag hunnit med under de senaste dagarna- verkligen fina och mysiga stunder som är värda att minnas. <3
MEN hur kan det ändå komma sig att fast man kanske gör saker som ska må bra av men ändå inte gör det...? Klart jag är glad och tacksam i stunden! Men ändå så har det kännts en klump i magen under de senaste dagarna och ett tryck över bröstet. Utan en rak anledning.
Och på något sätt så kanske det är ett tecken på att en bild är en bild- att komma ihåg att det är såå mycket mer bakom en bild. Allt handlar om att få perspektiv på saker och ting! Håller ni inte med mig?
Jag kommer alltid att ändå sträva efter att få känna den genuina lyckan som jag känner där och då i stunden, just där i ett moment.<3Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub