MINA SENAST VINTAGE FYND!

Kavajen längst bak är dock inte Second Hand, utan från Tiger- MEN älskar alla olika typer av rutiga plagg nu inför hösten!!!
Second hand, second hand eller ja vintage- jag älskar det! HÄR kan ni läsa ett gammalt inlägg om tips för att shoppa second hand och vintage!
Man får leta en del tills man hittar guldkornen- som mina två senaste inköp, två nya favoriter! OCH man kan ju inget annat än att Ä L S K A rutigt under hösten. Lätt mitt favorit mönster! Och dessa plagg kommer att andvändas flitgit, kjolen har redan åkt på en och annan gång. Så en gång för alla: second hand/vintgae är verkligen ett BRA tips och bra för miljön. MEN bäst av allt är att du hittar plagg som oftast ingen annan har. Vintage hjälp dig också att spara en slant extra hehe... Och påtal om att spara lite extra, så har jag ett pågående samarbete med Anyfin via mina instagram som är en tjänst som hjälper dig att dra in kostnaderna på dina befintliga kostnader- ni kan läsa mer på min instagram @merelleyakoub.
Så hörni, shoppa smartare, bättre och mer stilsäkert! Tänk på det! <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub