MIN FÖRSTA SOMMAR UTAN ETT VANLIGT SOMMARLOV

Nu är det redan oktober- tiden rinner bara förbi men ändå hinner man fylla tiden med massa minnen, stora som små minnen. Och påtal om minnen så WOW vilka minnen jag skapat när jag tänker efter under min första sommar utan ett riktigt sommarlov. Det här året är ju året som jag tog studenten och därmed blivit "fri" till mina val i livet. Så kommer min första sommar utan ett riktigt sommarlov- enjoy! <3Juni kom till slut efter en stressig och snabb vår under min sista termin i skolan, och ibörjan av juni var studentfriandet igång på full rulle. Och vi invigde månaden med hemkomst från vår studentresa som var en vecka med mycket festande i Magaluf som avslutades med en tatuering som vi i M-crew gjorde, ett gemensamt M som kommer sitta livet ut haha... Men ångrar inte det en sekund då min sitter pp handleden och den är snygg och kan ändå stå för många saker och vi i M-crew kommer alltid vara betydelsefullt för mig. Bästa tjejerna! <3Väl hemma på svenskmark så var det genast min 19 årsdag dagen där på. Den invigdes med en mysig brunch på min altann med underbara gänget. Denn forsatte med en mysig fika med familjen på Smak. Och dagen därpå forsatte firandet med middag och sjukaste överraskingen från min syster och bror- jag fick en LV väska som jag är otroligt tacksam för. <3 Kvällen fortsattes med drinkar på Rådis med bästa tjejerna. En lyckad födelsedag må jag säga!Och sen kom en ny vecka som skulle bli livetsvecka- studenveckan som invigdes med en underbar mösspåtagning, sån sjuk känsla att få stå där på torget med mössorna på- sjukt.

ÄNTLIGEN kom dagen med ett stort D som man alltid längtat över och den blev lyckad. Så sjukt att det varr vår dag att ta studenten- fattade inget alls och nu i efterhand saknar man det SÅ. En helt magisk känsla. En av de bästa dagarna i mitt liv. Wow.


Hela studenttiderna och gymnasiet avlutdes med en otroligt mysig bal. TACK alla inblandade för den tiden. Tacksam! <3


Sen var allt över och det hade man blandade känslor för- sliten men ändå så lycklig och nu var man "fri".
Jag bestämde mig under studentveckan att flytta till min syster i Spanien- lite spontant men ändå så hade ag haft tankar om det under våren. Men sagt och gjort så stod jag där och hade bara några veckor kvar i Svergie.
Jobbade mina sista pass på Vila och Espresso House, umgicks med vännerna så mycket som möligt och åkte och tog ett kvällsdopp i Silverbergs gruvan med M. Hann även med ett tripp till Norrköping för att träffa släkten och gå på min kusins bröllop. Ville få ut så mycket som möjligt av den "sveska sommaren" innan det var dags att flytta med en enkelbiljett i handen. Så försökte bara att njuuuuta!


Midsommaren kom och det blev bland den bästa någonsin- brunch hos mig, knyta blomkransar och sen åkte vi ut till Moas hus som är utanför Falun för att forsätta firandet där med drinkar, grillat, 5-kamp och självklart daaaans. Bästa!!


Dagen där på ringde M mig och frågade om vi skulle dra spontant till Grönalund och trots bakisheten så sa jag självklart JAAAA- verkligen en av de mysigaste sommarkvällen för det här året. <3 Sen kom dagen då det var min sista vecka hemma i Sverige, umgicks med alla så mycket som möligt och sista dagen så åt jag och M middag ihop. Resefebern kom och trodde inte det skulle vara alls så jobbigt att behöva säga hejdå.. Haha men där stod jag helt förstod ensam med en enkelbiljett i handen och satte mig på planet mot Spanien och ett nytt äventyr i livet- så stolt att jag vågade ändå.Juli var en spännande måndad. Jag hade flyttat hemifrån, till ett nytt land där jag nu skulle bo och leva med min kära syster som tog emot mig med öppna händer. Så tacksam för det, bästa Sandri! <3
Spaninen började mer och mer kännas som "hemma"- trivdes hur bra som helts på jobbet, vännerna var helt underbara och njöt över hur nice det vara att bo utomlands. Älskade det samtidigt som man vissa dagar sakande alla hemma lite för mycket.


En dag som jag kommer vara extra tacksam för är den 7 juli 2016- dagen så jag och M kändes som ett igen då vi var återförenade och allt kändes bättre än någonsin- jag var mer kär än någonsin.
Den dagen fick jag även uppleva den mest romantiska kvällen någonsin utan att låta för klyschig haha men..
- middag på resturanggatan längst strandpromenaden, fick en hel bukettrosor, vi åkte häst och vagn runt hela Fuengirola som nu var min nya stad. Och vi avslutade dagen med glass längts stranden inanna det var dags att gå hem. Hur mysig dag? Hhio bästa. <3Dagen därpå var det vår sista dag tillsammans eftersom grabbarna hade åkt på semster bara en vecka till Marbella.. Så då njöt vi bara av stranden och havet hela dagen innan vi åkte till grabbarnas hotell i Marbella. Dagen därpå var det ännu ett hejdå och det var jobbigt då vi inte visste när vi skulle ses nästa gång... Men men..Var glad över dagarna vi fick i Spaninen! Dagarna gick och vi hängde på stranden, umgicks med härliga brudarna vid en festival och hann fota massa outfits.Vi drog till Marbella för en heldag på Ocean Club för att sen avluta kvällen med möta upp Julia för att sedan dra till en förfest hos en bekant som bodde mitt i Puerto Banus. Sen festade vi hela natten,såå kul!
Umgicks med Julia flera gånger efter det- så kul att vi äntligen träffades. Hann även möta upp bästa Evelina för en photoshoot mitt i Marbella beach- så kul!! Hade funnit den bästa träningen- morgontur längst strande, saknar det sååå... <3

Augusti kom och jag hade en vardag i Spaninen, trivdes sååå bra på jobbet och hade lärt känna bästa kollegorna. Njöt av att bo i Spaninen! Fick även uppleva Feria i Malaga som är ett minne försig- bästa.<3 I augusti så hade jag och Julia vår sista dag tillsammans innan hon flyttade hem igen, så tråkigt att säga hejdå men vi kommer nog ses snaaart igen. Bästa vi!!


Livet rullade på och jag var så tacksam över få uppleva allt med syster. Vi åt massa glass och bara levde. Men i augusti så bestämde även jag mig för att boka en biljett hem igen. Det handlade inte alls om att jag inte trivdes för det gjorde jag men min syster skulle förlova sig och då var det perfekt att åka hem en stund. Inget behöver vara för alltid, Spanien kommer ju alltid att vara "hemma" för mig oavsett. Kan alltid åka dit då min syster bor där och jag vet att jag engång trivdes. Bästa Espana! <3


September kom och sommaren forsatte- tack spanien för det hehe! September invigdes
med en roadtripp. Jag, Sandra och kära Diana fyllde bilen och åkte ut på Spaniensvägar. Vi åkte till Malaga, Nerja, Granada och Ronda, upptäckte massvis med saker och sob på stranden och bara njöt över hur vackra ställen världen har att erbjuda. Verkligen bland det mest äventyrliga jag gjort. Wow så häftigt det var- ett minne för livet. <3Dagarna började dra ihop sig innan hemfärd- mycket blandade känslor stod på spel. Försökte verkligen att ta vara på alla sista stunder i Spaninen, åt glass som aldrig förr, solade och badade och njöt av alla vänner. Och min sista helg i Spaninen så överraskar min syster och alla kollegor mig med en fet avskedsfest- wow vad jag blev chokad och är så tacksam för alla jag lärt känna, ni är guld. <3 Och sista kvällen så var det en avsekdsmiddag och kvällen därpå lämnade jag Spanien med många känslor... Men TAAACK Spanien för ALLT och extra tack till min älskade syster. Du är saknad. <3


Och nu är jag här- det är oktober och hösten är här. När jag kollar tillbaka över min första sommar utan ett riktigt sommarlov så känner mig helt varm i kroppen- det har verkligen vart en minnesvärd sommar. Så tacksam för ALLT. Tack alla, tack till mig så vågat leva mitt egna liv nu när jag är fri och tack livet för allt. Tacksam och detta var första stegt som fri, fler äventyr kommer. <3
Gillar

Kommentarer

sandeee,
Fan sis, du fick mig att gråta.. Saknar dig så mycket! Vi har verkligen minnen för livet nu <3
None
Merelle Yakoub,
Bäst, minnen för livet <3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub