MIN FAVORIT KILLES FÖDELSEDAG. <3

Igår fyllde min älskade gubbe år hela 26 år- och är otroligt tacksam över att få vara med och fira hans födelsedag! Det gör mig även glad att veta hur många år till vi har att fira varandras födelsedagar. Att bli firad på ens dag är viktigt för mig, vill att födelsedagsbarnet ska känna att det är sin dag. Hur känner ni kring födelsedagar? Jag började hans dag med att gå upp 3h innan mitt jobb och fixa iordning pankaksfrukost, kaffe och bullar. Självklart även en bukett rosor och ballonger. Sen väktes han av frukost på sängen och mig sjungandes "Jag må du leva..." Hann fick ett kort och där stod det att kl. 18.00 så skulle han vara hemma och redo för att bli firad. Väl hemma så tog vi en promenad till en "hemlig destenation", jag hade nämligen bokat bord på Nytorget 6 som är välberömt och ligger precis runt hörnet. Jag hade inga förväntingar men WOW så överraskade vi båda blev.
En supermysig miljö, med sammets stolar och fina tanklampor, en bra service och otroligt god mat.
FÖDELSEDAGSBARNET <3
Vi tog ett varsitt rött vin och skålade!
Hans stora present var ju överraskingen i fredags när vi var på hans favoirt artist: THE WEEKND (vlogg kommer!!) men han fick även ett litet paket som innehöll en perfekt dataväska i svartläder som man behövt då han endast haft en brun tidigare. Så han blev glad, och det värms!
Min mat: Saltrostad rödbeta med Chevré, syrlig gulbetskräm, söta polkabetor & saltrostade valnötter samt tryffelhonungsvinägrett - MUMMA!!
Som ni läste i tidgare inlägget så hade jag förbeställt tårta som de inte kom ut med ändå..?! SÅ det fick bli marängsviss. Men klagar inte då den var bland de goadset jag ätit.<3 Och då har jag ätit mycket sött i mina dar haha..
Sen gick vi förbi M's vän som äger en bar och på Nytorget innan vi trasakde hem igen. En lyckad dag med andra ord och hoppas du är nöjd ( vet att du läser hehe), och grattis igen. <3 HÄR hittar ni Nytorgets 6 meny

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Vad härligt! Det låter som att du ordnade en toppenfödelsedag 😊
amandafelicia.com
Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub