MAKE A PLANEHär har vi saker som står på min "wish list just nu" och saker jag ska köpa inom kort men högst upp ligger nog:
1. Gul bikini 2. Plisterad vadlång kjol 3. Tofflor eller sandalerHEEJ på er!

Hoppas allt är bra och att ni får en bra start på veckan!
I stundens skrivande så sitter jag färdig fixad och redo för jobb som jag spontant ska kila iväg på. Skulle egentligen vart ledig från Telia idag då jag hade andra planer så som två möten och lite annat. Men en av grejerna blev fram flyttat så hoppade in och jobbade ändå. Vilket ska bli kul och skönt då jag ändå hunnit med ett träningspass imose och även stöka undan lite annat! ÄLSKAR planerginsdagar och stunder där man får chansen att bocka av en del saker. Planering freaaak som jag är haha...

Dagens planer:
1. Jobba på Telia 2. Möte på NK 3. Fota ny header!!!


Vill ni veta en härlig sak att få reda på en måndag som denna? Blev länkad på kära Josefins blogg och på det så skrev hon även några fina rader. Ni hittar inlägget HÄR.

Hur fina är inte mina koppar från Mateus? Jag är heelt kär i de!! <3Erkänn härliga nagellack som som köpte för någon dag sen? Gillar allihopa starkt och de kommer vara riktigt fräscha i sommar! Redan kär i de oranga som jag bär just nu!

HÖRRNI glöm inte att följa min dag på snapchat och instagram @MERELLEYAKOUB

-Hade även uppskattat om ni gav mig tips på vad ni vill läsa om? Så teeeell mee!
Och tryck på "gilla" på de inlägg som ni vill se mer av! x

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub